BU RESİM DEKİLER NEDİR?
2.606 görüntülenme · 26 yanıt
RE: BU RESİM DEKİLER NEDİR?
helal be arkadşalar o sakalını kaşıyan adamları gözleri bilmem ağaçları nerden görüyosunuz anlamdım ki :p:p:p neyse ben çok baktım ama göremedim işte bakmak la görmek arasıdnaki fark herkes bakar ama herkes göremez neyseki bi arkadaşımız doğru cevaplamış çeltik galiba hayret hiç benzemiyo gerçi hiç çeltik görmedim ama neyseeee :p:p:p
helal be arkadşalar o sakalını kaşıyan adamları gözleri bilmem ağaçları nerden görüyosunuz anlamdım ki :p:p:p neyse ben çok baktım ama göremedim işte bakmak la görmek arasıdnaki fark herkes bakar ama herkes göremez neyseki bi arkadaşımız doğru cevaplamış çeltik galiba hayret hiç benzemiyo gerçi hiç çeltik görmedim ama neyseeee :p:p:p
RE: BU RESİM DEKİLER NEDİR?
Allah razı olsun kardeşim bak bakalım görülüyormu :) yoksa bende mi bi yanlışlık var :) :) :)
baba431 yazdı:
Allah razı olsun kardeşim bak bakalım görülüyormu :) yoksa bende mi bi yanlışlık var :) :) :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6917-bu-resim-dekiler-nedir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- \\ Resim ekle - Resim iste // Bilmece-Bulmaca ve Oyun 75 cevap
- Şeriat nedir? Tarikat nedir? Hakikat nedir? Dini Hikayeler 10 cevap
- Fıkıh nedir? Akaid nedir? Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Selam Nedir?nasil Verilir?hükmü Nedir?kimlere Verilmez? Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Din Nedir - İslam Nedir ? Dini sohbet 7 cevap
- Ruh Nedir? Gerçekten Varmıdır Varsa Şekli Nedir? Fıkıh ve Akaîd 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.