yönetici kardeşlerimin dikkatine

1.628 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm...
dini hikayeler bölümünde hz musa ile ilgili bi hikaye paylaşmıştım bu neden şilindi öğrenmek istiyorum inşaALLAH değerli yönetici kardeşlerim bi açıklama yapar...
selam ve dua'ile...
şimdiden ALLAH'e teala razı olsun
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Seni o kadar uyardım ben.O kadar Allah adına uydurma hikayeler paylaştın ki bir yönetici kardeşin vicdanı buna müsade etmedi ve müdahale etti demek.
_AYDIN_

_AYDIN_

_SeNaToR_, post: 1304331, member: 93644Seni o kadar uyardım ben.O kadar Allah adına uydurma hikayeler paylaştın ki bir yönetici kardeşin vicdanı buna müsade etmedi ve müdahale etti demek.

sen yada o vehabi aşığı arkadaşın kim bilir ne yorum yaptınız...
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

_AYDIN_, post: 1304328, member: 83361selamun aleyküm...
dini hikayeler bölümünde hz musa ile ilgili bi hikaye paylaşmıştım bu neden şilindi öğrenmek istiyorum inşaALLAH değerli yönetici kardeşlerim bi açıklama yapar...
selam ve dua'ile...
şimdiden ALLAH'e teala razı olsun

Aleyküm Selam değer kardeşimiz.
Paylaşmış olduğunuz konuda asılsız rivayetlerle dolu idi.O nedenle sizin ve konuyu okuyacak kişilerin vebal almaması adına konunuzu silme gereği duydum.Umarım gücenmessiniz.
Değerli kardeşimiz,
İslam dininin temeli, tam ve doğru bir şekilde itikat etmeye dayanır.
Dinimize sokulan asılsız rivayetler ve din adına uydurulmuş bir çok kıssa mevcut malesef.Bizler müslüman olarak itikadi bilgileri mahiyetleri ile berarber bilmediğimizde bu tür asılsız uydurma rivayetlere inanarak Allah korusun itikadımızın sapmasına sebep oluyor.
O nedenle Allah'u tealaya ve Peygamberlere nisbet edilen bilgileri paylaşırken çok ama çok dikkat etmeliyiz.
Değerli paylaımlarınızı takip ediyoruz.Fakat dediğim gibi bu tür paylaşımlarda rivayetlerin sahihliğine çok, çok dikkat edelim.Hatta kaynaklarınıda belirtmeye özen gösterelim inşaAllah.
Selam ve dua ile
_AYDIN_

_AYDIN_

_YUSUF_, post: 1304539, member: 93120Aleyküm Selam değer kardeşimiz.
Paylaşmış olduğunuz konuda asılsız rivayetlerle dolu idi.O nedenle sizin ve konuyu okuyacak kişilerin vebal almaması adına konunuzu silme gereği duydum.Umarım gücenmessiniz.
Değerli kardeşimiz,
İslam dininin temeli, tam ve doğru bir şekilde itikat etmeye dayanır.
Dinimize sokulan asılsız rivayetler ve din adına uydurulmuş bir çok kıssa mevcut malesef.Bizler müslüman olarak itikadi bilgileri mahiyetleri ile berarber bilmediğimizde bu tür asılsız uydurma rivayetlere inanarak Allah korusun itikadımızın sapmasına sebep oluyor.
O nedenle Allah'u tealaya ve Peygamberlere nisbet edilen bilgileri paylaşırken çok ama çok dikkat etmeliyiz.
Değerli paylaımlarınızı takip ediyoruz.Fakat dediğim gibi bu tür paylaşımlarda rivayetlerin sahihliğine çok, çok dikkat edelim.Hatta kaynaklarınıda belirtmeye özen gösterelim inşaAllah.
Selam ve dua ile

yok kardeşim ne gücenmesi,ALLAH razı olsun...
dikkat ederim inşaALLAH...
selam ve dua ile...
_AYDIN_

_AYDIN_

bekiya buraya paylaştığım konu neden silindi...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.