Ferat MAVİYILDIR, post: 1262306, member: 105115Değerli Kardeşim,
Selamların en güzeli,en hikmetlisi,en şereflisi,en faziletli olan Kelamullah Allahın Kelamı ve sünneti Resulullah olduğu içinde Eşsiz ve Benzersiz diyebileceğimiz,Eşsiz ve Benzersiz mütmin vede mütmine müslümanların fiili duası ibadeti olan yegane selam ile selamlıyorum..
''Essalamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu''
Herkim; Sabahın ve gecenin, karanlığın ve aydınlığın,ölümün ve hayatın,güneşin ve ayın,suyun ve havanın,bütün kainatın,insanın ve insanlığın Rabbi Alemlerin Rabbi olan Allah’ın varlığına,birliğine Resulüne(s.a.v) ve göndermiş olduğu Peygamberlerine inanıp,Allah’tan başka ilah olmadığına kalben inanıp Müslümanlığa aday olduktan sonra Allah’a hakkıyla bir iman,hakkıyla bir ibadet,hakkıyla kulluk ederse,Allah’a tam bir teslimiyet içerisinde,Kuranla iman edip,Kuranla dirilip,Kuranla diriltip,ve Kuran üzere takva sahibi olup ta Müslümanlığın sorumluluğunu yerine getirmeye çaba sarfederse ‘’insan ve Allah ilişkisinin zirvesi’’ olan Allahın Dostu olur!
Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah dostlarına azap etmeyip,hiçbir şekilde,hiçbir zaman ne kıyamet ateşi,ne kıyamet korkusu,ne kıyametin dehşeti ,nede cehennemin ebedi ateşi onlara mazhar olur..
Sevgili kardeşim bu konu ile alakalı Rabbimiz bu gerçeği şöyle açıklamıştır;
''Allah iman edenlerin dostudur.” (Bakara 257)
“Bilesiniz ki Allah’ın dostlarına korku yoktur, onlar üzülmeyeceklerdir.” (Yunus 62)
Rabbimizin Rahman ve Rahim sıfatlarının,Allaha hakıyla bir iman,hakkıyla ibadet,hakkıyla kulluk etme çabası sarfeden,iyiliklerde yarışan,Kuran ile iman etme gayretini sarfeden,Allah için sevdiklerinden vazgeçen ve sırf Allah yolunda birtek Rabb Rızası için mücadele eden kardeşlerimizin üzerinde tecelli etmesini Rabbimden niyaz ve arz ederim.
Rabbimizin Selamı,tarifsiz Rahmeti ve sınırsız Bereketi üzerine olsun..
(Değerli kardeşlerim Rabbimizin izni ile yakında ''TEBLİĞ'' kitabım çıkacaktır.Vahiy ile inşaa olmak isteyen herkese,hayatını vahiy ile bütünleştirmek isteyen herkese gönderebilirim.Kitabın tek bedeli ise OKUMAKTIR)
Saygılarımla
Ferat MAVİYILDIRIM
abi ben bu kitabı almak istiyorum nasıl gönderebilrsiniz lütfen cevap yazın ALLAH razı olsun sizden