hepinizin yardımlarını bekliyorum
2.681 görüntülenme · 15 yanıt
sevgili arkadaşlar bana zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim sizlerden bir rica olacak.Allah nasip ederse kardeşim bu yıl üniversite sınava girecek hakkında hayırlı bir bölüme yerleşebilmesi için 44 tane meryem suresi okumak istiyorum.44 ayrı kişinin okuması gerektigi için sizlerin yardımını rica ediyorum.Rabbim hepinizden razı olsun...
mmhn, post: 1264570, member: 99647sevgili arkadaşlar bana zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim sizlerden bir rica olacak.Allah nasip ederse kardeşim bu yıl üniversite sınava girecek hakkında hayırlı bir bölüme yerleşebilmesi için 44 tane meryem suresi okumak istiyorum.44 ayrı kişinin okuması gerektigi için sizlerin yardımını rica ediyorum.Rabbim hepinizden razı olsun...
ben 1 adet okurum allah yardımcısı olsun
mmhnarkadaşlar yardım eden olmadıgı için konuyu kapatıyorum hepinize teşekkür ederim
Selamun aleykum lütfen bu durumu kişisel olarak algılamayın olurmu sitemizde
dualara katılım cok ama cok azaldı dua isteyen bütün kardeşlerimizin konuları haftalarca sürebiliyor yani bu durum size özel bir durum değil :a03: heleki Kuran okumalarına talep maalesef cok ama çok az
isterseniz devam ettirin belki görmeyen kardeşlerimizde vardır
-Burcu-Selamun aleykum lütfen bu durumu kişisel olarak algılamayın olurmu sitemizde
dualara katılım cok ama cok azaldı dua isteyen bütün kardeşlerimizin konuları haftalarca sürebiliyor yani bu durum size özel bir durum değil :a03: heleki Kuran okumalarına talep maalesef cok ama çok az
isterseniz devam ettirin belki görmeyen kardeşlerimizde vardır
farkındayım bende mecbur oldugum için yazmıştım ama napayım nasip degilmiş inş.tamamlarım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68436-hepinizin-yardimlarini-bekliyorum · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahın selamı ve bereketi hepinizin üzerine olsun kardeşlerim Tanışma Köşesi 10 cevap
- Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.. Tanışma Köşesi 9 cevap
- Allahın Selamı Hepinizin Üstünde olsun... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- Allah ın selamı hepinizin üzerine olsun. Tanışma Köşesi 6 cevap
- Allahın rahmeti ve mağfireti hepinizin uzerine olsun kardeşlerim Tanışma Köşesi 9 cevap
- Allah rızası için dualarınızı bekliyorum Dua Bölümü 20 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.