Müslüman olmak...

1.495 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

salam aleykum...buyurn dinleyin çok güzel sözleri var...ben çok seviyorum...müziksiz..

Müslüman olmak güneş misali ışık olup yüreklere süzmeye benzer,
Koruyan semâ gibidir hani, bir annenin şefkatini bilmeye benzer

Müslüman olmak dünyalar eder, su olup aşkın selinde akmaya benzer
Müslüman olmak şafak gibi gökyüzünde dogmaya benzer...

İndire bilirsiniz burdan:

http://www.endir.az/uploads/ahmed_ebu_musab_-_musluman_olmak.mp3
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

vealeykümselam kardeşim.teşekkür ediroyurm
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleyküm selam kardeş
paylaşım için :T
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

eyvallah kardesler
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Allah razı olsun kadeşim.müziksiz ilahi bulmak zor oldu artık....
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

smyyes, post: 1244132, member: 96566Allah razı olsun kadeşim.müziksiz ilahi bulmak zor oldu artık....

ecmain olsun...çok var muziksiz ilahi ve ya neşit...arpaca dinlemenizi de tavsiye ederim...muziksiz nesit isteginiz olursa tum kardeşler bildire bilir..ben paylaşırım Allah ın iznile, bende mevcutsa....
smyyes

smyyes

Azerbaycan_li, post: 1244364, member: 99647ecmain olsun...çok var muziksiz ilahi ve ya neşit...arpaca dinlemenizi de tavsiye ederim...muziksiz nesit isteginiz olursa tum kardeşler bildire bilir..ben paylaşırım Allah ın iznile, bende mevcutsa....

kardeşim sizde bu müziksiz ilahilerin arapça olanları mı var hep. türkçe de varsa zahmet olmasa paylaşırsanız sevinirim.müziksiz ilahi diye yazıyorum.müziksiz başlığı adı altında çalgılı ilahiler geliyor karşıma...müziksizi buysa:a35:...
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

smyyes, post: 1244371, member: 99647kardeşim sizde bu müziksiz ilahilerin arapça olanları mı var hep. türkçe de varsa zahmet olmasa paylaşırsanız sevinirim.müziksiz ilahi diye yazıyorum.müziksiz başlığı adı altında çalgılı ilahiler geliyor karşıma...müziksizi buysa:a35:...

tamam kardeşim ben muziksiz ilahiler(neşitler) dige bir başlık açar upload etdikce en sevdiklerimi paylaşırım...siz de dinleyin çoook seveceksiniz...
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

müziksiz ilahi diye geçmiyorda neşid diye arasanız bulursunuz.Bende 1.5 gb kadar arşiv var.Türkçe arapça bende paylaşabilirim.Azarbeycan_li sen konu aç uygun zaman bizde paylaşım yaparız.
smyyes

smyyes

Azerbaycan_li, post: 1244375, member: 69715tamam kardeşim ben muziksiz ilahiler(neşitler) dige bir başlık açar upload etdikce en sevdiklerimi paylaşırım...siz de dinleyin çoook seveceksiniz...

_SeNaToR_, post: 1244386, member: 100189müziksiz ilahi diye geçmiyorda neşid diye arasanız bulursunuz.Bende 1.5 gb kadar arşiv var.Türkçe arapça bende paylaşabilirim.Azarbeycan_li sen konu aç uygun zaman bizde paylaşım yaparız.

ALLAH RAZI OLSUN gerçekten çok iyi olur.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.