ALLAH(C.C.) razı olsun.elinize emeğinize sağlık. B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
Genel Yönetim Duyurusu 3. Bölüm
15.146 görüntülenme · 35 yanıt
RE: Genel Yönetim Duyurusu 3. Bölüm
ALLAH(C.C.) razı olsun.elinize emeğinize sağlık. B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
s.a. sitenizi iki gündür ziyaret ediyorum.yönetici arkadaşlardan kimseye msj.atamıyorum.site çok ağır çalışıyor,böyle bir site buldum diye çok sevindim.ama benim en fazla 1-2 saatimi ayırabiliyorum ve bu kadar saat içinde sadece sayfaların açılmasını bekliyorum,
s.a. sitenizi iki gündür ziyaret ediyorum.yönetici arkadaşlardan kimseye msj.atamıyorum.site çok ağır çalışıyor,böyle bir site buldum diye çok sevindim.ama benim en fazla 1-2 saatimi ayırabiliyorum ve bu kadar saat içinde sadece sayfaların açılmasını bekliyorum,
a e oB)
a e oB)
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
yoner01
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Ve aleyküm selam..Allah(C.C) razı olsun.
Yazdığınız yazıyı okudum.
Gerçekten samimiyetimle söylüyorum, her kelimesi kelimesine doğru; formdaki grub arkadaşlarımıza söylüyorum.böyle güzel bir siteye çirkinlik oluşturacak hertürlü konuya hayır diyelim ve siteyi incitmeyelim. hep iyiye gidelim.
Allah(C.C) Emanet Olun.
Ve aleyküm selam..Allah(C.C) razı olsun.
Yazdığınız yazıyı okudum.
Gerçekten samimiyetimle söylüyorum, her kelimesi kelimesine doğru; formdaki grub arkadaşlarımıza söylüyorum.böyle güzel bir siteye çirkinlik oluşturacak hertürlü konuya hayır diyelim ve siteyi incitmeyelim. hep iyiye gidelim.
("insanın en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır." H.Ş)
Allah(C.C) Emanet Olun.
RE: YENI BIR UYEYIM
hayirli geceler ALLAHIN SELAMI UZERINIZE OLSUN SITENIZI YENI GORDUM VE GERCEKTEN COK BEGENDIM BEN 7 YASINDAYIM VE KURANI KERIMI BU SITE SAYESINDE OGRENECEGIM INSALLAH VE ALLAH NASIP EDERSE SITENIZI ANNEMLE ARASTIRDIK
SIZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZE HAYIRLI GECELER
:pYILDIRIM OMER
hayirli geceler ALLAHIN SELAMI UZERINIZE OLSUN SITENIZI YENI GORDUM VE GERCEKTEN COK BEGENDIM BEN 7 YASINDAYIM VE KURANI KERIMI BU SITE SAYESINDE OGRENECEGIM INSALLAH VE ALLAH NASIP EDERSE SITENIZI ANNEMLE ARASTIRDIK
SIZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZE HAYIRLI GECELER
:pYILDIRIM OMER
s.a...
şeytan aleyhillane, kardeşlik ortamını dinamitlemek için insanın ağzına adeta bal sürer,didişmeden sonderece uzak durmalıyız ortak paydalarımız var müşterek olduğumuz konular var bununla ilgilenelim diyorum...
Allah cc rızası yolunda sabır gösterenlere cennetini vaad etmiştir...
şeytan aleyhillane, kardeşlik ortamını dinamitlemek için insanın ağzına adeta bal sürer,didişmeden sonderece uzak durmalıyız ortak paydalarımız var müşterek olduğumuz konular var bununla ilgilenelim diyorum...
Allah cc rızası yolunda sabır gösterenlere cennetini vaad etmiştir...
DuA_DiLeNcİsİ
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
bende bu sıteyı cok begendım ALLAH C.C hepinizden razı olsun inş konuşlarnızla cok aydınlarnıyorum devamını beklıorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18525-genel-yonetim-duyurusu-3-bolum · 23.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Genel Yönetim Duyurusu 8. Bölüm Yönetim Duyuruları 9 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 14. Bölüm Yönetim Duyuruları 10 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 7. Bölüm Yönetim Duyuruları 10 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 13. Bölüm Yönetim Duyuruları 13 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 6. Bölüm Yönetim Duyuruları 15 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 12. Bölüm Yönetim Duyuruları 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.