Genel Yönetim Duyurusu 3. Bölüm

15.146 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
rasim konak

rasim konak

Yeni Üye · 5 mesaj

RE: Genel Yönetim Duyurusu 3. Bölüm

ALLAH(C.C.) razı olsun.elinize emeğinize sağlık. B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
golcuklu

golcuklu

Üye · 30 mesaj

s.a. sitenizi iki gündür ziyaret ediyorum.yönetici arkadaşlardan kimseye msj.atamıyorum.site çok ağır çalışıyor,böyle bir site buldum diye çok sevindim.ama benim en fazla 1-2 saatimi ayırabiliyorum ve bu kadar saat içinde sadece sayfaların açılmasını bekliyorum,
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

a e oB)
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Vermiş olduğunuz bilgiler ve sitemizin tutumundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun. Sadece sizin değil hepimizin. Selam ve dua ile.
yoner01

yoner01

Yeni Üye · 0 mesaj

Ve aleyküm selam..Allah(C.C) razı olsun.

Yazdığınız yazıyı okudum.
Gerçekten samimiyetimle söylüyorum, her kelimesi kelimesine doğru; formdaki grub arkadaşlarımıza söylüyorum.böyle güzel bir siteye çirkinlik oluşturacak hertürlü konuya hayır diyelim ve siteyi incitmeyelim. hep iyiye gidelim.
("insanın en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır." H.Ş)

Allah(C.C) Emanet Olun.
huseyny

huseyny

Üye · 33 mesaj

Allah razı olsun. Çalışmalarınızda baçarılar dilerim.B)
Plan

Plan

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamın aleküm Hadis-i Şerif bölümü gerçekten Mükemmel Emeğinize Sağlık Çok teşşekür ederim.:)
SUDBUR

SUDBUR

Üye · 24 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM. HEPİNİZE BU SİTEYE YENİ BAŞVURDUM. BENİM İÇİN ÇOK HAYIRLI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. HERŞEYİN BOŞ OLDUĞU BU DÜNYADA MANEVİYATA ÇOK İHTİYACIM VAR. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
YILDIRIM OMER

YILDIRIM OMER

Yeni Üye · 4 mesaj

RE: YENI BIR UYEYIM

RE: YENI BIR UYEYIM

hayirli geceler ALLAHIN SELAMI UZERINIZE OLSUN SITENIZI YENI GORDUM VE GERCEKTEN COK BEGENDIM BEN 7 YASINDAYIM VE KURANI KERIMI BU SITE SAYESINDE OGRENECEGIM INSALLAH VE ALLAH NASIP EDERSE SITENIZI ANNEMLE ARASTIRDIK
SIZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZE HAYIRLI GECELER
:pYILDIRIM OMER
Nurzeyneb

Nurzeyneb

Yeni Üye · 1 mesaj

....Selamünaleyküm...Allah razi olsun gercekten cok güzel....
cemre12

cemre12

Yeni Üye · 1 mesaj

BEN DİNİMİZİ ÖĞRENMEK İÇİN ÜYE OLDUM SİYASET TABİKİ GİRMEMELİ BU SİTEYİ ÇOK BEYENİYORUM EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN .........SAYGILARIMLA.
ASAKİR

ASAKİR

Üye · 24 mesaj

s.a...

şeytan aleyhillane, kardeşlik ortamını dinamitlemek için insanın ağzına adeta bal sürer,didişmeden sonderece uzak durmalıyız ortak paydalarımız var müşterek olduğumuz konular var bununla ilgilenelim diyorum...

Allah cc rızası yolunda sabır gösterenlere cennetini vaad etmiştir...
cuneyt362

cuneyt362

Üye · 39 mesaj

Allah razı olsun sizden
DuA_DiLeNcİsİ

DuA_DiLeNcİsİ

Yeni Üye · 0 mesaj

bende bu sıteyı cok begendım ALLAH C.C hepinizden razı olsun inş konuşlarnızla cok aydınlarnıyorum devamını beklıorum
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

emeğinize sağlık güzel olmuş cok değişti site
alışmak zor olacak hayırlı olsunn yenı durum..
hayırlı akşamlar...
Cileli54

Cileli54

Kıdemli Üye · 329 mesaj

Unutkanlar icin,gereklilikleri fazlasiyla izah emissiniz,umulurki anlasilir,sagolun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.