🔒 Mücahidemisin? O zaman "Oku"

8.228 görüntülenme · 23 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Toplumu toplum yapan toplumu hayâsızlıktan kurtaran kadınlardır, Çocuk anadan babadan öğrenir ALLAH peygamber sevgisini, Müslümanca yaşamayı öyle ya bu gelenek anneden babadan geçer çocuklarına. Son sözlerim şu olsun ki bu gün tüm Müslümanların yaptıklarına ALLAH şahittir. O halde aramızda kardeşliği yayalım, Müslümanlar arasında selamı yayalım, uyanan Müslümanlardan olalım ve peygamber efendimizin buyurduğu gibi sade giyinenlerden olalım, Kendi için bayan gökkuşağı olanın dine bir getirisi olmaz olamaz zarardan başka. Muhakkak Bu din garip doğdu garip bitecek ALLAH nezdinde en güzel müjdeler o gariplerin olsun inşALLAH.."

Paylaşımınız için Allah razı olsun degerli kardesımız.Rahmetli anneannemin söylediği gibi ''müslümanlık hem cok kolaaaaaaay hem de cooook zor,cennet bedava degıl;cehennem de lüzumsuz degıl''.

Selametle...
mümine_171

mümine_171

Üye · 29 mesaj

selamaleyküm kardeşim emeğine yürepine sağlık inşallah. Rabbim bizi bu gaflet uykusundan uyandırsın inşallah.zaman ve mekan farklılığı var diyenler demişsiniz çok hoşuma gitti bana mustafa islamoğlunun çok güzel bir sözünü hatırlattı "sahabeleri çağdaşlaştırmak için çağın sahabeleri olmamız gerekir" diyordu. Allah razı olsun inşallah dualarınıza talibim
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

mümine_171selamaleyküm kardeşim emeğine yürepine sağlık inşallah. Rabbim bizi bu gaflet uykusundan uyandırsın inşallah.zaman ve mekan farklılığı var diyenler demişsiniz çok hoşuma gitti bana mustafa islamoğlunun çok güzel bir sözünü hatırlattı "sahabeleri çağdaşlaştırmak için çağın sahabeleri olmamız gerekir" diyordu. Allah razı olsun inşallah dualarınıza talibim

Affınıza sığınarak;
Kırmızı ile belirttiğim cümleyi tam anlayamadım açabilirmisiniz?
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm kardeşim...
emeğinize sağlık çok çok güzel bi yazı olmuş ALLAH celle celalühü razı olsun...
selam ve en içten dualarımla...
ALLAH azze ve celle yar ve yardımcınız olsun...
selametle kalın inşaALLAH...
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.