selam ve dua ile..
Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...
709.301 görüntülenme · 12.019 yanıt
selam ve dua ile..
yasemin01, post: 1157703, member: 71093hayırlı kşamlar hiç önemli değilde sadece 2 yerde sıraya girmiştim. nedense bana gelince bir haller oluyor ben ne zamandır bu tefriciyenin okunmasını bekliyordum ayrıca 313 ayetel kürsiye girmiştim listenin en başında olan kişiler şimdi girmiyorlar ben 22. yim ve çok az kişi geride kalanlara okumaya çalışıyoruz sizce bu ne kadar hak...
selam ve dua ile..
canım sorun ne bilmiyorum ben yeni üyeyim ama sen içini ferah tut Allah herşeyi görür bence önemli olan niyet ben de son sıralardayım yeni adımı yazdırdım ben ama belki de daha bana sıra gelmeden bi bakarsın dileğim olmuş Belki de bana edilen dualardan daha çok size ettiklerimle sevap kazanırım diye düşüdünüyorum inşallah senin dileğin de hayırlısıyla olur
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
yasemin01, post: 1157703, member: 71093hayırlı kşamlar hiç önemli değilde sadece 2 yerde sıraya girmiştim. nedense bana gelince bir haller oluyor ben ne zamandır bu tefriciyenin okunmasını bekliyordum ayrıca 313 ayetel kürsiye girmiştim listenin en başında olan kişiler şimdi girmiyorlar ben 22. yim ve çok az kişi geride kalanlara okumaya çalışıyoruz sizce bu ne kadar hak...
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar canım, listede senden önce bi arkadaş var ama burcunun sana yazdığını gördüysen senden rıza almayadan başlamayı düşünmedi. o arkadaşın sadece 1500 tefriciyesi kalmış, çabuk biter diye öyle düşündü sanırım. Ama bunu senin rızanı almadan yapacak değil, geçmiş sayfalara bakarsan görürsün canım. Burcu hak konusunda bu sitedeki bi çok insandan daha hassastır hiç merak etme.
313 ayetel kürsi konusuna konusuna gelince; kimseye zorla okutamayız canım. evet eleştirinde yerden göğe kadar haklı olabilirsin hatta çok uzun zaman bende senin gibi düşündüm. Herkes duasını okutuyo sonra ortadan kayboluyo, bi dahada dua köeşsine uğramıyo. Bizler elimizden geldiğince okumalara katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Herşey önce Allah rızası için ,mesela senin bu yazdığını biri görüp sırf hakka girmemek için içinden gelmeyerek okusa senin içine sinermi? benim içime sinmez. 313 ayetel kürsi konusunda benim adım yok ama elimden geldiği kadar okumaya çalıştım şuan özel dönemdeyim okuyamıyorum, diğer arkadaşlarında mutlaka benzer sebepleri vardır. Başka kimse katılmasada yavaş yavaş okuruz ne olacak sanki, maksat Allah rızası değilmi? Eğer sıranı vermeye razı değilsen bu tefriciye bitince sana okuruz canım anlaştıkmı? Ve eminim Burcu bu yazdıklarına çok üzülecek :(
aymes, post: 1157717, member: 102188arkadaşlar dua listesini nerden görüyoruz
ben yeniyim kusura bakmayın tam bilmiyorum
kim hani sırada diye nereye bakıyoruz
yardım ederseniz sevinirim
canım bu linki tıklar. burcu kardeşimiz listesini yapmmıştı...
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/76860-tefriciyelerimizi-hep-birlikte-okuyalim-mi-2.html
selam ve dua ile..
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
okunan kardeşimiz ''sbmn''
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi
Listemiz
Elifimbenim................... 500
hatug ..........................500
sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
hanife abla……………….. ... 500(okundu)100
kırıktesti………………….. 550 (okundu)
zencefil_1109................15(okundu)
tek_dileğim....................65(okundu)
serap8191.....................25
burcu......................... 200
gülümse.......................60
fatmaşen......................50(okundu)
aymes………….......…………50(okundu)
ayşe.20......................100
eylül...........................100(okundu)
rufeyde.......................100
toplam .........................3.594
kalan............................850
ALLAH hepimizden razı olsun
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
yasemin01, post: 1157728, member: 1200ben arkadaşıma sıramı vermeye razıyım. sadece bendemi bir kusur var diye düşünmeye ve üzülmeye başladım yani okumalar bana gelince bir değişik oluyor yoksa önemli olan içinden gelerek okumak ben hakkımı helal ettim rabbimde inşallah dualrımızı kabul eeder.
selam ve dua ile..
Canım kusur sende değil tabikide, sadece biz biraz hassas düşünüyoruz hepsi bu. inşallah yarın bende okumalara katılırım sıra sana gelir, ayrıca sıra sana gelince arkadaşlarımada okuturum daha insanın duasını almış olursun ve beklediğine değmiş olur inşallah. Üzülme tamammı canım
ayetelde haklısın ben ayetelde olmadıgım halde hep katılmaya calısyorum ama elimden bu geliyor maalesef
İnşallah anlatabilmişimdir hassasiyetimi
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi
Listemiz
toplam .........................3.594
kalan............................850
kırıktesti, post: 1157749, member: 85239canım kusur sende değil tabikide, sadece biz biraz hassas düşünüyoruz hepsi bu. Inşallah yarın bende okumalara katılırım sıra sana gelir, ayrıca sıra sana gelince arkadaşlarımada okuturum daha insanın duasını almış olursun ve beklediğine değmiş olur inşallah. üzülme tamammı canım
allah razı olsun senden yazdıkların için çok insanın okuyaca olması beni çok mutlu etti inşallah herkesin dileği ve dualrı kabul olur
selam ve dua ile kardeşim...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
Allah CC. kabul etsin...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Listemiz
mavci..........................100(okundu)
toplam .........................3.694
kalan............................750
-Burcu-, post: 1157604, member: 37970ben geldim ben alayım niyetinizi :) kırıktestimizin dedği Rabbim ondan razı olsun ilgilenmis 3 gunde bir tefriciye bitiriyoruz sizlerde ne kadar okuyabilirseniz sıradaki arkadaşımız için cok smutlu olrum
bizde okumaktan çok mutlu oluruz cnm..
benim niyetim:rabbim bana hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasib etsin..eşimle çocuklarımla huzurlu ve Allah yolunda bir ömür sürmek
ayse.20, post: 1157872, member: 85239bizde okumaktan çok mutlu oluruz cnm..
benim niyetim:rabbim bana hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kız evlat nasib etsin..eşimle çocuklarımla huzurlu ve Allah yolunda bir ömür sürmek
canım niyetini hemen ekliyorum bu konunn 2.sayfasında benim mesajımda listemiz Rabbim razı olsun hepinizden
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.