bu sabah babamın annemi aldattığını kanıtlarıyla gördüm ve şu an büyük üzüntü içerisindeyim.ne yapacağımı bilemiyorum.şunu söyleyeyim yanlış anlama falan yok kesin eminim.lütfen bir şeyler söyleyin ne yapıcam ben :S
Babam annemi aldatıyor
2.046 görüntülenme · 3 yanıt
arkadaşlar Allah rızası için yol gösterin.
bu sabah babamın annemi aldattığını kanıtlarıyla gördüm ve şu an büyük üzüntü içerisindeyim.ne yapacağımı bilemiyorum.şunu söyleyeyim yanlış anlama falan yok kesin eminim.lütfen bir şeyler söyleyin ne yapıcam ben :S
beyaban, post: 1140184, member: 58691arkadaşlar Allah rızası için yol gösterin.
yapabiliyorsanız..
babanıza ALLAH'ın ahkamını anlatın. haram ve helal çizgisini hatırlatın...bunu yapamazsanız başka da yapacak bi şey gözükmüyor..
ha birde şu var ki..
durum tam olarak nedir bilmek gerek.. mesela bu ikinci eş felan olabilir yani babanız ikinci bir nikah kıymış olabilir.. bu durumda yaptığı meşrudur karışamazsınız.. kınayamazsınız...
ALLAH'tan sabır, afiyet, selamet dileyin..
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60301-babam-annemi-aldatiyor · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Obama Tayyip Erdoğan'ı aldatıyor. Gündem 1 cevap
- son kez annemi görem Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Annemi Ona Gelin Verdim Nasihatler 4 cevap
- Annemi İstiyorum Allahım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Annemi Öldürünce Beni Çaldır” Nasihatler 11 cevap
- Annemi Ona gelin verdim Genel Konular 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.