Merhaba

4.003 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

erzsalih, post: 1075007, member: 69715değerli kardesim Aramıza hoşgeldiniz. Emin olun burada öyle insanlar varki hepsinde Allah korkusu vardır ve hiç kimsenin zararını istemezler. Buradaki bütün insanlarla samimi olma dileğiyle...

Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşallah..

selam ve dua ile...[
SAOL KARDEŞİM SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN İNŞ HAYIRLISI OLUR
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

fotocu, post: 1075046, member: 79773hoşgeldin güzel kardeşim.

Burda çok güzel dostluklar var. Ki biz bu yüzden burada daimi olmaya çalışıyoruz.

Inşallah istediklerini fazlasıyla bulursun.

Selam ve dua ile kal kardeşim....

allahın hepimizin dualarını kabul etssin dertlerimize deva versin kardeşim.
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

deniz yıldızı, post: 1075015, member: 16903[ı]merhaba hoşgeldin aramıza[/ı]
[ı]doğru adrestesin emin ol[/ı]
[ı]artık tüm insanlar sahte malesef[/ı]
[ı]ama burda bambaşka bir dostluk var[/ı]

hoşbulduk kardeşim inş lah hayırlısı olur inş dedin gibi olur
ama yeniyim ben burası hakkında hiç bilgim yok
tevbe_2010

tevbe_2010

Aktif Üye · 94 mesaj

hoşgeldiniz
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

As aramıza hoş geldin arkadaşım bende senin gibi 2 gün önce geldim buradaki insanlar çok iyiler bide yardımedin demişin nereye resim koyacan aeo
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

buket58, post: 1075754, member: 73855As aramıza hoş geldin arkadaşım bende senin gibi 2 gün önce geldim buradaki insanlar çok iyiler bide yardımedin demişin nereye resim koyacan aeo

Hoşbulduk kardeşim dün yanlışlıkla resim koymusun saolsun arkadaşlar uyardı silme yerini bilmiyordum yardım istedim
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

Kamuran Can, post: 1075753, member: 96566hoşgeldiniz[/QU
hoşbulduk kardeşim
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

erzsalih, post: 1075025, member: 69558amin değerli kardesim amin inşallah rabbim dualarını kabul eder

etrafımda okadar sahte insan lar varki burada böyle güzel insanları gördükçe içime huzur doğuyor
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

erzsalih, post: 1075007, member: 69715değerli kardesim Aramıza hoşgeldiniz. Emin olun burada öyle insanlar varki hepsinde Allah korkusu vardır ve hiç kimsenin zararını istemezler. Buradaki bütün insanlarla samimi olma dileğiyle...

Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşallah..

selam ve dua ile...

saol kardeşim ama burası hakkında hiç bilgim yok benim
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1076482, member: 91844saol kardeşim ama burası hakkında hiç bilgim yok benim

istediğini sorabilirsin site hakkında bilgi veririz
DLink

DLink

Aktif Üye · 68 mesaj

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1074963, member: 59734Merhaba arkadaşlar ben buğün katıldım aranızıza ama burayı hiç bilmiyorum
ama biraz gezdim cok güzel şeyler var çok mutlu oldum katıldıgıma etrafımda öyle sahte insanlar varki belki burda için de allah sevgisi olan arkadaşlıklar dosluklar bulurum.

HOŞGELDİN...
Merak Etme Kardeşim Burada İçinde Allah Sevgisi Olan Çooook İnsan Var... Herkesle Zaman Zaman Tanışırsın Bende Yeni Üyeyim Burda Yavaş Yavaş Herkesi Tanımaya Başladım

SELAM ve DUA ile...
bozkurt_44

bozkurt_44

Aktif Üye · 63 mesaj

hoş geldin kardeş
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

bozkurt_44, post: 1077244, member: 84228hoş geldin kardeş

hoş bulduk kardeş
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

dlink, post: 1076638, member: 90761hoşgeldin...
Merak etme kardeşim burada içinde allah sevgisi olan çooook insan var... Herkesle zaman zaman tanışırsın bende yeni üyeyim burda yavaş yavaş herkesi tanımaya başladım

selam ve dua ile...

inş şallah kardeşim ama fazla vakit ayıramıyorum buraya zaman buldukca giriyorum çok güzel konular paylaşıyor arkadaşlar
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.