Merhaba

4.074 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

Merhaba arkadaşlar ben buğün katıldım aranızıza ama burayı hiç bilmiyorum
ama biraz gezdim cok güzel şeyler var çok mutlu oldum katıldıgıma etrafımda öyle sahte insanlar varki belki burda için de allah sevgisi olan arkadaşlıklar dosluklar bulurum.
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

KARDEŞİM HOŞGELDİN ARAMIZA
hayırlı olsun üyeliğin.
selam ve dua ile kal :H
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

Uyarın için teşekürler kardeşim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

değerli kardesim Aramıza hoşgeldiniz. Emin olun burada öyle insanlar varki hepsinde Allah korkusu vardır ve hiç kimsenin zararını istemezler. Buradaki bütün insanlarla samimi olma dileğiyle...

Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşallah..

selam ve dua ile...
GüLsU_92

GüLsU_92

Yeni Üye · 0 mesaj

slm hosgeldin...

hayirli paylasimlar

allaha emanet ol

slm ve dua ile

kalici dostluklar dilegi ile....
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

merhaba hoşgeldin aramıza
doğru adrestesin emin ol
artık tüm insanlar sahte malesef
ama burda bambaşka bir dostluk var
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Hoşgeldin kardeşim sitemize
üyeliğin hayırlı ve daim olsun...

Kardeşim avatarındaki resim sizinse eğer, sitemizde kendi resmimizi kullanmak yasaktır..

selam ve dua ile ...
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

Ben resim konul madını bilmiyordum lüt fen bana yardım edin nasıl silcem yanlışlık la koydum
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

Arkadaş lar hepinize çok teşekür ederim hepinize allah yardım etsin kalbinizdeki neyse o olsun
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075024, member: 69558Arkadaş lar hepinize çok teşekür ederim hepinize allah yardım etsin kalbinizdeki neyse o olsun

amin değerli kardesim amin inşallah Rabbim dualarını kabul eder
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

değerli kardeşim aramıza hoşgeldin emin ol ki burası sadece bir dost yeri değil aynı zamanda aile ortamı burada istediğin zaman istediğin şeyi paylaşabilirsin(özeller hariç)
buradaki herkes başka başka yerlerden fakat aynı dili konuşuyoruz aynı dini yaşıyoruz burası bizim 2. ailemiz
ailemize açamdığımız sıkıntılarımızı burda paylaşıyoruz ve devalarınıda buluyoruz allahın izni ile sende ailemizin yeni fertlerindensin hoşgeldin aramıza
not:resim koymak....msn paylaşmak....telefon numarası paylaşmak kesinlikle yasaktır
TRHACKER

TRHACKER

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075022, member: 69558Ben resim konul madını bilmiyordum lüt fen bana yardım edin nasıl silcem yanlışlık la koydum

kardeşim sayfanın üst kısmında yeşil şeritte
yararlı linkler var oraya gir oradan
profil düzenleye gir orada sol tarafta
avatar düzenle var ordan değiştirebilirsin
selametle
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

Düşünüyorum ki burdaki insanların herkesin ayrı sorunuları var ama hiç biri bir birine benzemiyor allahım hepimizin kalbine insan sevgisi versin bizi rahmetine kavuştursun yarabbim
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

trhacker, post: 1075034, member: 16903kardeşim sayfanın üst kısmında yeşil şeritte
selametle

kardeşim allah razı olsun senden
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

trhacker, post: 1075034, member: 16903kardeşim sayfanın üst kısmında yeşil şeritte
selametle

trhacker, post: 1075028, member: 93120değerli kardeşim aramıza hoşgeldin emin ol ki burası sadece bir dost yeri değil aynı zamanda aile ortamı burada istediğin zaman istediğin şeyi paylaşabilirsin(özeller hariç)
buradaki herkes başka başka yerlerden fakat aynı dili konuşuyoruz aynı dini yaşıyoruz burası bizim 2. Ailemiz
ailemize açamdığımız sıkıntılarımızı burda paylaşıyoruz ve devalarınıda buluyoruz allahın izni ile sende ailemizin yeni fertlerindensin hoşgeldin aramıza
not:resim koymak....msn paylaşmak....telefon numarası paylaşmak kesinlikle yasaktır

beni aranıza kabul ettiginiz için çok mutluyum hayattan okdar yoruldum ki etrafımdaki sahte insanlardan bık tım allhım inş lah burası hayırlısı olurda kendimi toparlarım
TRHACKER

TRHACKER

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075043, member: 96566kardeşim allah razı olsun senden

amin cümlemizden avatara başka resim koyabilirsin kardeşim tamamen kaldırmana gerek yoktu
selam ve dua ile
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

hoşgeldin güzel kardeşim.

burda çok güzel dostluklar var. ki biz bu yüzden burada daimi olmaya çalışıyoruz.

inşallah istediklerini fazlasıyla bulursun.

selam ve dua ile kal kardeşim....
TRHACKER

TRHACKER

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075044, member: 100087beni aranıza kabul ettiginiz için çok mutluyum hayattan okdar yoruldum ki etrafımdaki sahte insanlardan bık tım allhım inş lah burası hayırlısı olurda kendimi toparlarım

biz bu konuda senn büyük destekçiniz inşaallah kardeşim
SEVGİ_KORKMAZ

SEVGİ_KORKMAZ

Yeni Üye · 0 mesaj

kalbiminurlandır, post: 1074967, member: 84894[ı]kardeşim hoşgeldin aramıza[/ı]
[ı]hayırlı olsun üyeliğin.[/ı]
[ı]resim koymak yasak bilgilerine [/ı]
[ı]selam ve dua ile kal :h[/ı]

inşallah hepimiz için hayırlısı olur bildirdigin için teşekürler
TRHACKER

TRHACKER

SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075038, member: 88738Düşünüyorum ki burdaki insanların herkesin ayrı sorunuları var ama hiç biri bir birine benzemiyor allahım hepimizin kalbine insan sevgisi versin bizi rahmetine kavuştursun yarabbim

evet kardeşim her birimizin ayrı sorunları var fakat biz bunları paylaşarak birbirimize rabbim sayesinde deva oluyoruz kardeşim duanada amin amin amin diyorum kardeşim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.