SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
ama biraz gezdim cok güzel şeyler var çok mutlu oldum katıldıgıma etrafımda öyle sahte insanlar varki belki burda için de allah sevgisi olan arkadaşlıklar dosluklar bulurum.
4.074 görüntülenme · 33 yanıt
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
GüLsU_92
Yeni Üye · 0 mesaj
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075022, member: 69558Ben resim konul madını bilmiyordum lüt fen bana yardım edin nasıl silcem yanlışlık la koydum
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
trhacker, post: 1075034, member: 16903kardeşim sayfanın üst kısmında yeşil şeritte
yararlı linkler var oraya gir oradan
profil düzenleye gir orada sol tarafta
avatar düzenle var ordan değiştirebilirsin
selametle
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
trhacker, post: 1075034, member: 16903kardeşim sayfanın üst kısmında yeşil şeritte
yararlı linkler var oraya gir oradan
profil düzenleye gir orada sol tarafta
avatar düzenle var ordan değiştirebilirsin
selametle
trhacker, post: 1075028, member: 93120değerli kardeşim aramıza hoşgeldin emin ol ki burası sadece bir dost yeri değil aynı zamanda aile ortamı burada istediğin zaman istediğin şeyi paylaşabilirsin(özeller hariç)
buradaki herkes başka başka yerlerden fakat aynı dili konuşuyoruz aynı dini yaşıyoruz burası bizim 2. Ailemiz
ailemize açamdığımız sıkıntılarımızı burda paylaşıyoruz ve devalarınıda buluyoruz allahın izni ile sende ailemizin yeni fertlerindensin hoşgeldin aramıza
not:resim koymak....msn paylaşmak....telefon numarası paylaşmak kesinlikle yasaktır
SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075044, member: 100087beni aranıza kabul ettiginiz için çok mutluyum hayattan okdar yoruldum ki etrafımdaki sahte insanlardan bık tım allhım inş lah burası hayırlısı olurda kendimi toparlarım
SEVGİ_KORKMAZ
Yeni Üye · 0 mesaj
kalbiminurlandır, post: 1074967, member: 84894[ı]kardeşim hoşgeldin aramıza[/ı]
[ı]hayırlı olsun üyeliğin.[/ı]
[ı]resim koymak yasak bilgilerine [/ı]
[ı]selam ve dua ile kal :h[/ı]
SEVGİ_KORKMAZ, post: 1075038, member: 88738Düşünüyorum ki burdaki insanların herkesin ayrı sorunuları var ama hiç biri bir birine benzemiyor allahım hepimizin kalbine insan sevgisi versin bizi rahmetine kavuştursun yarabbim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56923-merhaba · 07.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.