betülykySelamun aleyküm kardeşlerim,
bende kapanmayı çok istiyorum. yalnız başımı örttüğüm zaman boğazım sıkılıyor gibi oluyor, kendimi alıştırmaya çalışıyorum fakat bi kaç dk sonra nefes alamıyor gibi oluyorum. böyle şeyler sizlerde de oldumu yada bunu nasıl yenebilirim. yardımınıza ihtiyacım var. lütfen bana dua edin. Allah a emanet olun...
SELAMUN ALEYKÜM kardeşim hoşgeldin,nekadar güzel bir istek sarmış yüreğini ,ne güzel bir amelle yanıyor yüreğin,inşlh şeytanın vesvesesini yenersin,o hep bizimle uğraşıyor bizi saptırmaya günah işlemeye davet ediyor ,onunla savaşmamız için silahımız duamız,namazımız,imanımız,inşlh bunu yenmeyi başarırsın ve bu başarınla bizlerde canı gönülden sevinç duyarız.bnde yeni kapandım bir ay bile olmadı;sıcaktan sıkılmak değilde hep terlerim kötü olur diye düşünüyordum,rabbim öle güzel mükafatlandırıyorki insanı sıkılmak şöle dursun öf bile dedirtmiyor,rabbime sonsuz şükürler olsun.....inanırmısın fikirlerini paylaşan kardeşlerime katılıyorum,bende açıkken terlerdim ,sıkılırdım,sıcaktan şikayet edrdim,fakat örtüm beni herşeyden koruduğu gibi sıcaktanda koruyor......dularım tüm kardeşlerimiz için inşlh sende bir an önce içindeki vesveseyi atarsın kardeşim ALLAHA EMANET OL......