bende yeni başladığım zamanlarda banada çok sözel olarak engel olanlar oldu anneannem vefat etdi herkes etkilenip belli bir zaman sonra bırakacağımı düşündü..Ben bir hemşireyim insanlar ellerimde vefat ediyor değilmi?İçimde olan bişeydi benim için büyük bir adımdı başladım ve hiç bir engelim yokmuş diyorum gelip secdemde beni mi senimi itip kakalıyacaklar aldırma sen devam et mutlu olduğuna inandığın yerdesin:a11:
selamun aleyküm yardıma ihtiyacım var lütfen sesime cevap verin:((
3.017 görüntülenme · 23 yanıt
Allah yardımcın olsun..
bende yeni başladığım zamanlarda banada çok sözel olarak engel olanlar oldu anneannem vefat etdi herkes etkilenip belli bir zaman sonra bırakacağımı düşündü..Ben bir hemşireyim insanlar ellerimde vefat ediyor değilmi?İçimde olan bişeydi benim için büyük bir adımdı başladım ve hiç bir engelim yokmuş diyorum gelip secdemde beni mi senimi itip kakalıyacaklar aldırma sen devam et mutlu olduğuna inandığın yerdesin:a11:
rabbim yardımcın olsun kardeşim aslında belki babanda secdede olmak ister ama ah şu gurur yok muuuuu........ şeytanın ta kendisidir gurur..... Bence oda üzülüyodur ama belli etmiyodur babanın öyle bir anını yakalaki reddi mümkün olmasın..... Selametle kardeşim allah hidayet nasip etsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53937-selamun-aleykum-yardima-ihtiyacim-var-lutfen-sesime-cevap-verin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- çok acil yardıma ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olunuz Görüş- Öneri- İstek 8 cevap
- Şu soruma cevap verin lütfen Genel Konular 6 cevap
- Lütfen sorularima cevap verin ! Dini sohbet 21 cevap
- Lütfen Cevap Verin Biliyorsaniz? Ahiret ve Kıyamet 5 cevap
- BAŞ ÖRTÜSÜ LÜTFEN CEVAP VERİN Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.