selamun aleyküm yardıma ihtiyacım var lütfen sesime cevap verin:((

3.017 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

selamun aleykum krdslerım ınanıyorum bana yardımcı olacagınıza cok sıkıntıdayım yeni namaza basladım babam namaz kılmama izin vermio bende namazlarımın cogunu kaza yapmak zorunda kalıyorum buda benı rahatsız edioo bana yardımcı olun ne olur okuyabilecegim yada sizin bana yardım edebileceginiz yöntemler neler biliorum allah diledigi kullarına hidayet verirmiş ama bende allahtan ümidimi kesmiyorum siiznde yardımınızla asacagımı dusunuyorum inş AMİN....:a17::a17:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam kardeşim
peygamber efendimiz zamanında insanlar o kadar çok eziyet çekmişler ki,
sebebi ise islamı yaşayıp müslüman olmaları ve ibadet etmeleriymiş
eziyete rağmen vazgeçmemişler
namazı kılmak senin elinde kardeşim
sabırlı olup sonuna kadar devam et
inşallah Rabbim hayırlı bir kapı açar
baban izin vermiyor diye asla vazgeçme
bol bol dua et ki allah babanın kalbine de iman ibadet sevgisi versin
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

inşallah krdsim inşallah....
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

sınan_06selamun aleykum krdslerım ınanıyorum bana yardımcı olacagınıza cok sıkıntıdayım yeni namaza basladım babam namaz kılmama izin vermio bende namazlarımın cogunu kaza yapmak zorunda kalıyorum buda benı rahatsız edioo bana yardımcı olun ne olur okuyabilecegim yada sizin bana yardım edebileceginiz yöntemler neler biliorum allah diledigi kullarına hidayet verirmiş ama bende allahtan ümidimi kesmiyorum siiznde yardımınızla asacagımı dusunuyorum inş AMİN....:a17::a17:

Allahü tealanın isimlerinden EL-HADİ hidayet veren demek baban için okuyabilirsin. ona allahın emri olduğunu KURAN da geçtiğini anlatabilirsin. kesin emir olduğunu. ilk hesabın imandan sonra namazdan sorulacağını. namaz sayesinde Rabbimizi hamd etttiğimizi kendimize çeki düzen verip dha iyi bir insan olduğumuzu anlatabilirsin. yine de dinlemez anlamaz diyorsan anlarım seni. dua et bol bol. duanın kabul olduğu saatler vardır gece, ezan okunurken netten bul oku o zamanlarda dua et. napıcaksın kardeşim imtihan dünyası bizim yakınlarımızın hepsi namaz kılıyor mu zannediyorsun ama hamd olsun ki özgürüz bu konuda. inşallah sen de bırakma nolursa olsun. bir gün olur bu durum aşılır inşallah. dışarıya flan çıktığında camide kılabilirsin.
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

yha siz ne kadar güzel insanlarsınız sizinle konsutukca kendime guvenim artıyo ve daha cok konusmak daha cok bilgi paylasmak istiorum allah razı olsun rabbim cumlemizi cennetine girenlerden,peygamerimize komsu olanlardan eylesin AMİN...
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

aleyküm selam kardeşim öncelikle ne kadar güzel ki inandığın şeyin arkasında engellere rağmen duruyosun namazını kılmaya devam etmelisin sonunda kazanan sen olucaksın kardeşim RABBİM babana hidayet versin inş. dua ile....
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

sınan_06yha siz ne kadar güzel insanlarsınız sizinle konsutukca kendime guvenim artıyo ve daha cok konusmak daha cok bilgi paylasmak istiorum allah razı olsun rabbim cumlemizi cennetine girenlerden,peygamerimize komsu olanlardan eylesin AMİN...

amin kardeşim böyle daha çok sevap namaz kılman zorluklarla kılıyorsun çünkü. sakın vazgeçme bir gün olur anlar. o da babadır yani o olmasaydı şimdi Rabbine secde imkanın olmayacaktı. o bir vesiledir bu hayat ve ahiret için. en azından bir ümidimiz var. ahirette belki Rabbimizi peygamberimizi s.a.s görebilicez.
sevgi_ile

sevgi_ile

Aktif Üye · 86 mesaj

Sinan kardeşim insan isterdi ki herşey güllük gülistanlık olsun ama olmuyor işte.
Kolay olan hiç bir şey yok maalesef.
Ben de az çok senin durumundayım.
Ne eşim ne annem ne de babam namaz kılmazlar.
Ama eşimin ailesi hepsi kılarlar. Ben kılmadığım zamanlarda bana karışmadılar.
Kılmaya başladığımda ise hepsi destek oldu.
Namaz kılmayan eşim ve ailemde.
benim sorunumda işten yana
Ben çalışıyorum burda kimse bilmiyor namaz kıldığımı.
2 aydır gizli gizli kılıyorum namazımı.
Yemeğe çıkıyorum diye gidiyorum. Hanın kalorifer dairesinde kılıyorum.
bir abim var allah razı olsun ondan küçük bir bölme vardı. onu mescit yaptı ikimize kılıyoruz rabbim kabul ederse inşallah.
demek istediğim niyetini bozma her ne olursa olsun hak yolundan ayrılma doğru bildiğinden de şaşma. Rabbim yanımızda bunu bil ve O'na güven.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

sıla1amin kardeşim böyle daha çok sevap namaz kılman zorluklarla kılıyorsun çünkü. sakın vazgeçme bir gün olur anlar. o da babadır yani o olmasaydı şimdi Rabbine secde imkanın olmayacaktı. o bir vesiledir bu hayat ve ahiret için. en azından bir ümidimiz var. ahirette belki Rabbimizi peygamberimizi s.a.s görebilicez.

ablacım dedin ya bir ümidimiz var belkide rabbimizi peygamberimizi(s.a.v.) görücez diye ne güzel söyledin cok hoşuma gitti böyle bir amaçla ibadete sarılmak ayrı bir sevinç,tat veriyor gerçektende,rabbim razı olsun görme şerefine nail olanlardan eylesin inş.(aminnn)
sevgi_ile

sevgi_ile

Aktif Üye · 86 mesaj

sen doğru bildiğinden şaşma ama,
babanın rızasını almak için de elinden geleni yap.
Unutma;

"Rabbin rızası, ana-babının rızasındadır.
Rabbin gazabı ana-babanın kızgınlığındadır."

Rabbim babana hidayet versin inşallah.
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

selamün aleyküm namazını kılıyorsun ne kadar güzel hani derler ya gülü seven dikenine katlanır diye ibadatlerimizi elimizden geldiği kadarıyla yapıyoruz önümüze engeller cıkmıyo mu cıkıyo ne yapacagız katlanacagız kardeşim.Peygamberımız (s.a.v) e o kadar işkence yapmışlar o işkencelere ragmen bırakmamıslar.Allahım yardımcın olsun
sofikız

sofikız

Üye · 33 mesaj

alah tüm islam dostlara ibadet için çabalayan dostlarla beraber olsun hayırlı cumalar:
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

allah hepinizden razı olsun alllah cennette beraber olmamımız nasip eder inşallah allaha emanet olun
CEM_6565

CEM_6565

Yeni Üye · 7 mesaj

kardeşim seni kötü olarak yönlendirmek istemiyorum ama ben olsam o babanın evinde bi dk kalmam ama herşey ALLAHTAN sabır et ve bekle elbet baban bir gün hatasını anlayıp dönecektir ama inşallah o gün çok uzukta değildir.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm cem kardeşim adı üstünde baba atsan atılmaz satsan satılmaz benim babamda içiyor namaz kılmıyor ama rabbimi azından düşürmüyor elbette rabbim sıkıntıları verirki kulum bana yaklaşsın diye insanlar ailelerini nasıl terk etsin ki şeytan tövbe edenlere sinir olurmuş hala mı allah diyor bunlar diye onun için şeytanı sinir edelimki çatlasın .........................demi ama rabbim bütün müslüğmanların yardımcısı olsun hidayet nasip etsin anlımızı secdeden eksik edecekleri kahır etsin ıslah etsin
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

Rabbim babana hidayet versin inşaallah...
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

allah yardımcın olsun çektiğin bu zorlukların mutlaka karşılığı verilecektir ne mutlu sana
rabbim yolumuzdan ayırmasın yolumuzdan saptırmasın allah senden razı olsun
inşallah dualarımız kabul olurda imtihanımızı kolay geçeriz selametle ...
aydın25

aydın25

Üye · 46 mesaj

sınan_06, post: 1007983, member: 85239allah hepinizden razı olsun alllah cennette beraber olmamımız nasip eder inşallah allaha emanet olun

aleykümselam kardeşim ALLAH sanakolaylık babanada hidayetnasipetsin tezzamanda inşALLAH ALLAH yar ve yardımcınolsun
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

allah bizleri cennette bulusturur inşallahh allah razı olsun dualarınız içinde
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

s.a kardeşim rabbim yardımcınız olur inşaallah maalesef şeytan
ameli salih olanlarla daha fazla uğraşır ve bazı kişileri ona musallat
ederki ibadetini yapamasın siz niyeti halis bir şekilde rabbimize niyaz ederseniz allah size kolaylık sağlayacaktır imtihanın en zoru insanın
yakın ailesiyle olandır rabbim imtihanınızı kazandırsın inşaallah

"Onlar öğle kimseler ki allah zikrolunduğu zaman kalpleri titrer
başlarına gelene sabrederler, namazı kılarlarlar ve kendilerine rızık
olarak verdiğimiz şeylerden (allah için )harcarlar."
(sure-i hac ayet 35)

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.