canım kardeşim sen bir imamhtipli olarak bildiğine eminim zaten hem bilmeyenlere faydalı olmak hemde bildiklerimizi hatırlamak babında iyi oldu birde bu kunuyla ilgili çok msj aldım burdanda yazma gereği duydum selam ve dua ile
bayan kardeşlerimizin dikkatine
2.348 görüntülenme · 22 yanıt
RE: bayan kardeşlerimizin dikkatine
canım kardeşim sen bir imamhtipli olarak bildiğine eminim zaten hem bilmeyenlere faydalı olmak hemde bildiklerimizi hatırlamak babında iyi oldu birde bu kunuyla ilgili çok msj aldım burdanda yazma gereği duydum selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3761-bayan-kardeslerimizin-dikkatine · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Depremde ölen kardeşlerimizin ruhları ve depremzede kardeşlerimizin selameti için Görüş- Öneri- İstek 7 cevap
- Yönetici Kardeşlerimizin Dikkatine ! Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- bayan arkadaşların dikkatine Islamda Kadının Yeri ve Önemi 31 cevap
- Bayan Kardeşlerimin Dikkatine Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- BAYAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!! ''ÖNEMLİ'' Dini sohbet 1 cevap
- Bütün kardeşlerimizin hep beraber hayır kapılarımızın açılması için dua edermisiniz:( Dua Bölümü 5.554 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.