Sizden bişey isteyebilir miyim

1.693 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
özelim

özelim

Aktif Üye · 53 mesaj

sevgili forum kardeşlerim sizden zor bişey istemicem sadece dua sınavlarım için vizelerim var ederseniz sevinirim rabbim cümlemizden razı olsun rabbim dünya ve ahiret sınavlarımızı kolaylaştırır inş.Amin sağlıcakla kalın:a36::a36:
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

allah yardımcın olsun kardeşim inşallah duan gibi seninde dünya ve ahiret sınavların kolay olur
özelim

özelim

Aktif Üye · 53 mesaj

DİLEK-HİLAL, post: 998429, member: 23857allah yardımcın olsun kardeşim inşallah duan gibi seninde dünya ve ahiret sınavların kolay olur

amin inş cümlemizin kardeşim
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

RABBİM çalışıp sınavlarında hayatında başarılar için yardımcın olsun kardeşim
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

aminn kardesşim...
Allah yardımcımız olsun zihin açıklığı versin
benim de yarın başlıyor sınavlarım beni de dualarınıza ortak eder misiniz:(
özelim

özelim

Aktif Üye · 53 mesaj

_şimal_, post: 998436, member: 50627aminn kardesşim...
Allah yardımcımız olsun zihin açıklığı versin
benim de yarın başlıyor sınavlarım beni de dualarınıza ortak eder misiniz:(

kardeşlerim inş hepimizin sınavlarrısüper geçer dünyalık bir sınav için nekadar düşünüp üzülüyoruz ama gerçek sınav ahirette acaba ona da niye bukadar üzülemiyoruz şaşaıyorum doğrusu
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Amin kardeşim
Rabbim yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin inşaALLAH...sınavlarınızda başarılı olmanız dileğiyle...benim iki kardeşimde okuyor...biri lise sonda öbürü üniverste sonda ikisinide zor sınavlar bekliyor...

selam ve dua ile ....
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

allah yar ve yardımcın olsun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

özelim, post: 998461, member: 22944kardeşlerim inş hepimizin sınavlarrısüper geçer dünyalık bir sınav için nekadar düşünüp üzülüyoruz ama gerçek sınav ahirette acaba ona da niye bukadar üzülemiyoruz şaşaıyorum doğrusu

haklısın kardeşim:)
hangı unıversıtede hangı bölümde okuyosun?
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.