Sizden bişey isteyebilir miyim
1.693 görüntülenme · 8 yanıt
sevgili forum kardeşlerim sizden zor bişey istemicem sadece dua sınavlarım için vizelerim var ederseniz sevinirim rabbim cümlemizden razı olsun rabbim dünya ve ahiret sınavlarımızı kolaylaştırır inş.Amin sağlıcakla kalın:a36::a36:
_şimal_, post: 998436, member: 50627aminn kardesşim...
Allah yardımcımız olsun zihin açıklığı versin
benim de yarın başlıyor sınavlarım beni de dualarınıza ortak eder misiniz:(
kardeşlerim inş hepimizin sınavlarrısüper geçer dünyalık bir sınav için nekadar düşünüp üzülüyoruz ama gerçek sınav ahirette acaba ona da niye bukadar üzülemiyoruz şaşaıyorum doğrusu
Amin kardeşim
Rabbim yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin inşaALLAH...sınavlarınızda başarılı olmanız dileğiyle...benim iki kardeşimde okuyor...biri lise sonda öbürü üniverste sonda ikisinide zor sınavlar bekliyor...
selam ve dua ile ....
Rabbim yardımcınız olsun, zihin açıklığı versin inşaALLAH...sınavlarınızda başarılı olmanız dileğiyle...benim iki kardeşimde okuyor...biri lise sonda öbürü üniverste sonda ikisinide zor sınavlar bekliyor...
selam ve dua ile ....
allah yar ve yardımcın olsun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
özelim, post: 998461, member: 22944kardeşlerim inş hepimizin sınavlarrısüper geçer dünyalık bir sınav için nekadar düşünüp üzülüyoruz ama gerçek sınav ahirette acaba ona da niye bukadar üzülemiyoruz şaşaıyorum doğrusu
haklısın kardeşim:)
hangı unıversıtede hangı bölümde okuyosun?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53507-sizden-bisey-isteyebilir-miyim · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bişey sorabilir miyim? Boykot 5 cevap
- bişey sorcam Yemek Tarifleri 2 cevap
- Affınıza Sığınarak Bişey Sormak İstiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- adını soyadını yaz mesleğini öğren harika bişey ya... Dini sohbet 9 cevap
- bişey sorcammmm Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- TÜM DÜNYA İLLERİNİN NAMAZ VAKTİ PROGRAMI müthiş bişey %100 doğru çalışıyor İslami Programlar 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.