Filistinli kardeşlerimiz için Fetih
32.698 görüntülenme · 348 yanıt
Güzel dualrın için amin.cennete gitmek cümle müslüman alemine nasip olur inşallah.ayrıca yaptığınız şey denizde damla ama,bütün birikimler damlalarla başlar,senin başlattığın damlalar okyonus oldu bence,yüce RABBİM okyonuslar derecesinde ecir nasip eylesin inşallah sana ve tüm müslüman kardeşlerimize,ben seni filistinli yetimlerin anası diye tanımlıyorum.emeğin sonsuz mükafatında sonsuz olur yüce RABBİM katında inşallah.
t.yolcuGüzel dualrın için amin.cennete gitmek cümle müslüman alemine nasip olur inşallah.ayrıca yaptığınız şey denizde damla ama,bütün birikimler damlalarla başlar,senin başlattığın damlalar okyonus oldu bence,yüce RABBİM okyonuslar derecesinde ecir nasip eylesin inşallah sana ve tüm müslüman kardeşlerimize,ben seni filistinli yetimlerin anası diye tanımlıyorum.emeğin sonsuz mükafatında sonsuz olur yüce RABBİM katında inşallah.
Canım benİm ya sabah sabah güzel dualarınla içimi ürperttiN hep beraber inş AMİN AMİN AMİİİİİN HER ZAMAN RABBİME EMANET OL:a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
havva362[ı]rabbim kabul etsin . Ben geç kaldım ama duayı okudum . Ağzınıza sağlık emeklerinize sağlık... Rabbim okuyanlardan razı olsun veya okumak isteyip de işte böyle benim gibi geç kalanlardan razı olur inşallah[/ı]
yok geç kalmadınız dua ettiniz ya oda yeter rabbim kabul etsin inş :a21:
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
s.f.eben de 3 fetih suresi ile hatmi şerifin 21-22-23 .ncü cüzlerini okumak istiyorum. ilk kez üye oldum .ne zaman okuyayım? nasıl haberim olacak?
bitirdik elhamdülillah şimdi kutlu doğum haftası için açıyoruz inş :a05:
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
ben cokmu geçiktim acaba:(?
allah razı olsun sizden ama ben çok geçiktim duanızı okudum allah oradaki kardeşlerimize sabır sağlık şifa huzur ve mutluluk ihsan eylesin allah sevgi ve muhabbetini af ve mağfiretini üzerlerinden eksik etmesin allah ve nebisi oradaki kardeşlerimizle beraber olsun... allah ve nebisi seninle ve ailenle olsun kardeşim allah dualarını kabul buyursun allah hanene huzur ve mutluluk ihsan eylesin...
allah razı olsun sizden ama ben çok geçiktim duanızı okudum allah oradaki kardeşlerimize sabır sağlık şifa huzur ve mutluluk ihsan eylesin allah sevgi ve muhabbetini af ve mağfiretini üzerlerinden eksik etmesin allah ve nebisi oradaki kardeşlerimizle beraber olsun... allah ve nebisi seninle ve ailenle olsun kardeşim allah dualarını kabul buyursun allah hanene huzur ve mutluluk ihsan eylesin...
Nuhçelikallah razı olsun sizden ama ben çok geçiktim duanızı okudum allah oradaki kardeşlerimize sabır sağlık şifa huzur ve mutluluk ihsan eylesin allah sevgi ve muhabbetini af ve mağfiretini üzerlerinden eksik etmesin allah ve nebisi oradaki kardeşlerimizle beraber olsun... allah ve nebisi seninle ve ailenle olsun kardeşim allah dualarını kabul buyursun allah hanene huzur ve mutluluk ihsan eylesin...
amin hep beraber hepimizin inş a.e.o
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47295-filistinli-kardeslerimiz-icin-fetih · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Filistinli Kardeşlerimiz için Sanal İmza Kampanyası Boykot 14 cevap
- Fetih Suresi ve Fetih Duası Dua Listesi 3 cevap
- ÖNEMLİ:Filistindeki müslüman kardeşlerimiz için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Gül Berra ve ihtiyaç sahibi diğer kardeşlerimiz için Şifa Duası Dua Bölümü 28 cevap
- Kardeşlerimiz ve Ümmeti Muhammedin Selmeti için Hep Birlikte İnşaALLAH Dua Bölümü 6 cevap
- Vesvese ile boğuşan kardeşlerimiz için Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.