8 mart mevlid kandili için sevaba nail olmak isteyenler buyursunlar inşallah

17.274 görüntülenme · 149 yanıt

Paylaş:
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

hastetim, post: 954714, member: 481921000 salavat okudum arkadaşım allah kabul ettin cümlemizinkini

rabbim kabul buyursun inşallah,sevabınızı yazsın.selametle kardeşim
AFRA_NUR

AFRA_NUR

esselamu aleyküm
harded ve ruyet kardeşlerim
cüzleriniz bittiyse lütfen haber verin.vakit daraldı sadece ikiniz kaldınız.selametle
harded

harded

Aktif Üye · 69 mesaj

ALLAH ın izniyle az sonraa başlayacağım yarın hatim duasını ederiz artık
AFRA_NUR

AFRA_NUR

harded, post: 957997, member: 59716ALLAH ın izniyle az sonraa başlayacağım yarın hatim duasını ederiz artık

oh bee harded seni gördüğüme çok sevindim.yahu bir tek sen kaldın. seni bekiyoruz.yarın hocam duasını yapıcak inşallah.hadi rabbim kabul buyursun.biter bitmez yaz olurmu kardeşim.selametle
harded

harded

Aktif Üye · 69 mesaj

tamamdır saat 1:10 itibariyle bana düşen görevi tamamladım ALLAH kabul buyursun hepimizi cennetine dahil eder inşallah
harded

harded

Aktif Üye · 69 mesaj

16. cüz okunmamış kardeş
AFRA_NUR

AFRA_NUR

harded, post: 958330, member: 69715tamamdır saat 1:10 itibariyle bana düşen görevi tamamladım ALLAH kabul buyursun hepimizi cennetine dahil eder inşallah

ALLAH CC kabul etsin ALLAH CC RAZI olsun kardeşim.evet 16.cün den haber yok sevda hafız kardeşe yazdım okumuştur ama belki haber vermeyi unutmuştue bekliyorum kardeşim.mevlid kandiliniz kutlu olsun kardeşim selametle
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

aldığım 100 selavatı şerifeler okunmuştur. rabbim peygamberimiz efendimiziz şefaatından mahrum etmesin.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

havva362, post: 958711, member: 66917aldığım 100 selavatı şerifeler okunmuştur. rabbim peygamberimiz efendimiziz şefaatından mahrum etmesin.

amin Allah razı olsun kardeşim kandiliniz mübarek olsun
AFRA_NUR

AFRA_NUR

esselamu aleyküm kardeşlerim
okundu diye haber vermeyen kardeşlerimin samimiyetine ve hassasiyetine güvenerek okunduğunu düşünüyorum.akşam 2 hatmimiz ve 20.600 salavatı dualanmak üzere değerli hocamıza teslim ediyorum.rabbim ibadetlerimiz kabul ve makbul eylesin(AMİN).MEVLİD KANDİLİNİZ KUTLUYOR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM.SELAMETLE RAHMAN VE RAHİM RABBİMİZ CC E EMANET VESSELAM
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.