8 mart mevlid kandili için sevaba nail olmak isteyenler buyursunlar inşallah
17.274 görüntülenme · 149 yanıt
harded, post: 957997, member: 59716ALLAH ın izniyle az sonraa başlayacağım yarın hatim duasını ederiz artık
oh bee harded seni gördüğüme çok sevindim.yahu bir tek sen kaldın. seni bekiyoruz.yarın hocam duasını yapıcak inşallah.hadi rabbim kabul buyursun.biter bitmez yaz olurmu kardeşim.selametle
harded, post: 958330, member: 69715tamamdır saat 1:10 itibariyle bana düşen görevi tamamladım ALLAH kabul buyursun hepimizi cennetine dahil eder inşallah
ALLAH CC kabul etsin ALLAH CC RAZI olsun kardeşim.evet 16.cün den haber yok sevda hafız kardeşe yazdım okumuştur ama belki haber vermeyi unutmuştue bekliyorum kardeşim.mevlid kandiliniz kutlu olsun kardeşim selametle
esselamu aleyküm kardeşlerim
okundu diye haber vermeyen kardeşlerimin samimiyetine ve hassasiyetine güvenerek okunduğunu düşünüyorum.akşam 2 hatmimiz ve 20.600 salavatı dualanmak üzere değerli hocamıza teslim ediyorum.rabbim ibadetlerimiz kabul ve makbul eylesin(AMİN).MEVLİD KANDİLİNİZ KUTLUYOR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM.SELAMETLE RAHMAN VE RAHİM RABBİMİZ CC E EMANET VESSELAM
okundu diye haber vermeyen kardeşlerimin samimiyetine ve hassasiyetine güvenerek okunduğunu düşünüyorum.akşam 2 hatmimiz ve 20.600 salavatı dualanmak üzere değerli hocamıza teslim ediyorum.rabbim ibadetlerimiz kabul ve makbul eylesin(AMİN).MEVLİD KANDİLİNİZ KUTLUYOR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM.SELAMETLE RAHMAN VE RAHİM RABBİMİZ CC E EMANET VESSELAM
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/50256-8-mart-mevlid-kandili-icin-sevaba-nail-olmak-isteyenler-buyursunlar-insallah · 31.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mevlid Kandili 19 Mart 2008 - Kandiliniz Mübarek olsun Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 32 cevap
- BU SEVABA SİZDE ORTAK OLMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? Kuran-ı Kerim 235 cevap
- MEVLİD KANDİLİ- 23 OCAK 2013- ÇARŞAMBA için Dua Bölümü 50 cevap
- PEYGAMBERİMİZ HZ.MUHAMMED (S.A.V)'İN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK İSTERMİSİNİZ? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- HADİS BAHÇESİ(Sevgili peygamberimizin şefaatine nail olmak temennisiyle..) Dini sohbet 56 cevap
- MEVLİD KANDİLİ Mübarek Aylar 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.