Modern Kapali Müslüman Kadin..!
5.464 görüntülenme · 32 yanıt
RE: Modern Kapali Müslüman Kadin..!
YÜCE RABBIM HERKESTEN RAZI OLSUN...GUZEL YORUMUNUZ DAN DOLAYI SAGOLUN...ALLAH A EMANETSINIZ..
elzem yazdı:
Ben şunu söyliyeyim islam dinini bilen aklı başın da insan böyle yapmaz
Yapanları da ALLAH ıslah etsin.YÜCE RABBİM sizden de razı olsun.
YÜCE RABBIM HERKESTEN RAZI OLSUN...GUZEL YORUMUNUZ DAN DOLAYI SAGOLUN...ALLAH A EMANETSINIZ..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL
EY PEYGAMBER ZEVCELERINE KIZLARINA
VE BÜTÜN
MÜMIN KADINLARINA SÖYLE CILBABLARINI ÜZERLERINE SIKI SIKI ÖRTSÜNLER
BAKISI HAYALIDIR GÜLSE BILE KIZARIR
GÖZLERIN ICINDE HAYAT ILE NUR YANSIN
DÜSÜNCESI GAYESI ISLAMDAN ALMAKTIR HIZ
ISTE BÖYLE OLMALIDIR ARANAN GENC KIZ
HAVVA YILDIZ
VE BÜTÜN
HAVVA YILDIZ
başörtüsü konusu açılınca ben de kötü oluyorum gerçekten.çünkü bu davayı kaybedenlerden kendini teslim edenlerden biriyim...mesleğim icabı açmak zorundaymışım...(bu zorunluluk kelimesinden nefret ediyorum.çünkü bu yola baş koymmuışsan şeytanın türlü desiseleri seni yıldırmamalı,bu yoldan alıkoymamalı.gidecek başka kapı yok.rabbim dergahına kabul buyursun biz günahkar kullarını...el-selamun aleykum.hayırlı geceler...dua ve niyazla...:|
başörtüsü konusu açılınca ben de kötü oluyorum gerçekten.çünkü bu davayı kaybedenlerden kendini teslim edenlerden biriyim...mesleğim icabı açmak zorundaymışım...(bu zorunluluk kelimesinden nefret ediyorum.çünkü bu yola baş koymmuışsan şeytanın türlü desiseleri seni yıldırmamalı,bu yoldan alıkoymamalı.gidecek başka kapı yok.rabbim dergahına kabul buyursun biz günahkar kullarını...el-selamun aleykum.hayırlı geceler...dua ve niyazla...:|
ALLAH RAZI OLSUN ...ALLAH A EMANET OLUN..SELAMETLE..
seher vakit yazdı:
VE BÜTÜN
HAVVA YILDIZ
ALLAH RAZI OLSUN ...ALLAH A EMANET OLUN..SELAMETLE..
ALLAH RAZI OLSUN..RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN...ALLAH A EMANET OLUN...HAYIRLI GECELER..
aybuke53 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN..RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN...ALLAH A EMANET OLUN...HAYIRLI GECELER..
allah razı oslun kardeşim ..selametle...
imamhalil yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN NE GÜZEL YAZMIŞSIN
SANKİ YARIP GÖNLÜMDEKİLERİ ALMIŞSIN
DİLERİM RABBİMDEN HEP YOLUNDA OLASIN
ALLAHIN NURU GÖNLÜNÜZDE,GÖNLÜMÜZDE PARLASIN..
allah razı oslun kardeşim ..selametle...
allah razı olsun..allah a emanet olun..
Tugbis yazdı:
Yuregine saglik. Bizimle paylastigin icin tesekkurler Allah razi olsun.
Allah dogru kapananlardan eylesin bizleri!!!
allah razı olsun..allah a emanet olun..
dakdir
dakdir
s.a ben Muhammed, Gerçekten çok mutlu oldum işte cennetlik işte bu dünya da ki cennet bayan dediğin böyle olmalı.. Allah ım ne olur bütün bayan bacılarımızı bu bayan kardeşimiz gibi yap... kapanmak böyle olur işte....petrus_iskariyut_dm_@*******.com
dakdir
s.a ben Muhammed, Gerçekten çok mutlu oldum işte cennetlik işte bu dünya da ki cennet bayan dediğin böyle olmalı.. Allah ım ne olur bütün bayan bacılarımızı bu bayan kardeşimiz gibi yap... kapanmak böyle olur işte....petrus_iskariyut_dm_@*******.com
Allah razı olsun kardeşim hoşnut olsun çok hoş paylaşımın...Rabbim Kurana ve sünnete bağlı hayat nasip etsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9928-modern-kapali-musluman-kadin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Erkek Kadin Elbisesi Yada Kadin Erkek Elbisesi... İslami Bilgi ve Kaynaklar 24 cevap
- Müslüman Bacımızdan Modern Müslüman Tarifi!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Modern Müslüman Islamda Kadının Yeri ve Önemi 15 cevap
- Modern Müslüman Nasihatler 6 cevap
- Türkiye'nin en modern camisi açıldı... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Modern tesettür(!) Fıkıh ve Akaîd 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.