FATMA ERGÜN

4.619 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM
İYİ NİYETLE ATILAN TOPLU MAİLLER BAZI ARKADAŞLARIN ELİNE GEÇİNCE BİLGİ EDİNMEKTEN ÇIKIP SADECE MESSENGER ADRESİ İLE SOHBET ORTAMI OLUŞUYOR.SİZDEN RİCAM
LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ.SİTEMİZİN ADI İSLAMİYET AMA SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA KOL GEZİYOR...

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

RE: FATMA ERGÜN

selamünaleyküm Fatma ERGÜN kardeşim,

eline , koluna ve yüreğine sağlık bu konuda ne kadar mağdur olduğumu sen çok iyi biliyorsun ALLAH razı olsun kardeşim çok önemli bir konuya parmak bastınB)B)B)

selamünaleyküm
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

S.A. ABLAM,
ALLAH RAZI OLSUN, DEDİĞİNİZ GİBİ SİTEMİZ HER NE KADAR İSLAMİ SİTEDE OLSA, BURAYA KATILANLARIN HEPSİDE DOĞRU DÜŞÜNCELİ İNSANLARDA OLSA, BU TOPLU MESAJLAR DEDİĞİNİZ GİBİ DIŞARDAN BİRİLERİNİNDE ELİNE GEÇEBİLİYOR.
DOLAYISIYLA ÇOK SAKINCALI DURUMLAR OLUŞUYOR. SİZE KATILIYORUM, BU NOKTADA AĞZI YANMIŞ TANIDIKLARIM BİLE VAR. FORUMUN ÇOK ZAMANINDA AÇILDI DİYEBİLİRİM.
K.S.E.O.
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamun Aleyküm. Haklısınız ben de size katılıyorum.

Hayırlı akşamlar
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.SAYIN MAGDUR VATANDAŞLARIM:)
ARKADAŞLAR LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ RİCA EDİYORUM.
ANELKA

ANELKA

Kıdemli Üye · 179 mesaj

selamun aleyküm kardeşim çok haklısın ....................................
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM
İYİ NİYETLE ATILAN TOPLU MAİLLER BAZI ARKADAŞLARIN ELİNE GEÇİNCE BİLGİ EDİNMEKTEN ÇIKIP SADECE MESSENGER ADRESİ İLE SOHBET ORTAMI OLUŞUYOR.SİZDEN RİCAM
LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYINIZ.SİTEMİZİN ADI İSLAMİYET AMA SAPIK ZİHNİYETLER HER TARAFTA KOL GEZİYOR...

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

S.A. TOPLU MAİLLER NASIL OLUYOR ACABA? ONA GÖRE DİKKAT EDEYİM

SELAM VE DUA İLE KALIN İNŞ..
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

BEN MAİL ATMAM Kİ,BENDE BİLMİYORUM AMA MAŞALLAH GELENİN HADDİ HESABI YOK.ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT EDELİM.
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

desertrose yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

selamünaleyküm desertrose kardeşim,

siteye üye arkadaşlar ile biz msn üzerinden de görüşüyoruz.Bazen birbirimize mail gönderiyoruz ve genelde adres defterimizdeki bütün arkadaşlarımıza toplu halde mail gönderiyoruz TOPLU MESAJ demek bu güzel kardeşim.
Bizler bu sitede ALLAH rızası ile paylaşımlar yapmak istiyoruz aramızda inanın o kadar çok çürük elma var ki bunları ayırt etmekte zorlanıyoruz çünkü bizler herkesi kendimiz gibi görüyoruz.
ALLAH-Ü TEALA'nın hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırması duası ileB)B)B)

selamünaleyküm
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Melaike_binti_Haci yazdı:
Fatma kardesime aynen katiliyorum. Millet gazete gibi dagitiyor. Allah Celle celalühü islah etsin, ve kardeslerimi nefislerine yenik düsürmesin..

amin allah razı olsun.evet toplu mailler sayesinde msn adresleri devriye gibi geziyorlar....
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

evindar yazdı:
desertrose yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE OLDUK

selamünaleyküm desertrose kardeşim,

siteye üye arkadaşlar ile biz msn üzerinden de görüşüyoruz.Bazen birbirimize mail gönderiyoruz ve genelde adres defterimizdeki bütün arkadaşlarımıza toplu halde mail gönderiyoruz TOPLU MESAJ demek bu güzel kardeşim.
Bizler bu sitede ALLAH rızası ile paylaşımlar yapmak istiyoruz aramızda inanın o kadar çok çürük elma var ki bunları ayırt etmekte zorlanıyoruz çünkü bizler herkesi kendimiz gibi görüyoruz.
ALLAH-Ü TEALA'nın hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırması duası ileB)B)B)

selamünaleyküm

amin canım benim.lütfen dikkat edelim.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

s.a bacım haklısın şimdilik böyle bir mağduriyet başıma gelmedi ama inşallahta gelmez. herkes aynı düşüncede olmayabiliyor.aeoB)B)
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

BEN OLAYIN NASIL OLDUĞUNU ANLAMADIM YAAAA:(:(:( TOPLU MAİL ATILINCA NE OLUYORKİ.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

meftun61 yazdı:
BEN OLAYIN NASIL OLDUĞUNU ANLAMADIM YAAAA:(:(:( TOPLU MAİL ATILINCA NE OLUYORKİ.

BEN HİÇ ATMADIM AMA.MİSAL SİZ BANA TOPLU MAİL ATIYORSUNUZ YA SİZİN LİSTENİZDE KİM VARSA ONLARIN HEPSİNİN MSN ADRESLERİ BANA GELİYOR.BEN İÇİNDEN KİMİ GÖZÜME KESTİRİYORSAM EKLİYORUM.
-Esmani-

-Esmani-

Mübarek Üye · 2.169 mesaj

evet bu durum önemli.sizin adresiniz hiç tanımadığınız insanların eline geçiyor.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

mk5834 yazdı:
evet bu durum önemli.sizin adresiniz hiç tanımadığınız insanların eline geçiyor.

ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT EDELİM.İŞYERLERİNE ÖZEL KULLANDIGIMIZ ADRES DAGILIYOR EN ÖNEMLİSİ.LÜTFEN TOPLU MAİL ATMAYALIN LÜTFEN....
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM

BÖYLEYKEN [BÖYLE

OLDUK

FATMACIM RESİMLERİ GÖRÜNCE ÇOK GÜLDÜM NE O KAN REVAN İÇİNDE KALMIŞSIN İNTERNET KAZASI MI GEÇİRDİN ??:D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

ABLA BİR TEK BENMİYİM SANKİ.MAGDUR VATANDAŞLARIM VAR.RESİMLERDE ÖYLE SON ANDA AKLIMA GELDİ BAKTİM Kİ KONUYADA UYGUN HADİ FATMA DEDİM KİM TUTAR SENİ EKLE GİTSİN.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

M.K. OĞLUM KENDİ SİTESİNİ AÇARKEN BEN KULLANMASINI BİLMEDİĞİM İÇİN BENİMKİNİ DE AÇ DİYORUM OĞLUMUN AĞZIYLA SÖYLÜYORUM ANNE YUH YANİ BENİ BU KADAR ARAYAN YOK İNANIRMISINIZ ÜÇ SIRA SİL SİL BİTMİYOR :D:D:D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

hafize yazdı:
M.K. OĞLUM KENDİ SİTESİNİ AÇARKEN BEN KULLANMASINI BİLMEDİĞİM İÇİN BENİMKİNİ DE AÇ DİYORUM OĞLUMUN AĞZIYLA SÖYLÜYORUM ANNE YUH YANİ BENİ BU KADAR ARAYAN YOK İNANIRMISINIZ ÜÇ SIRA SİL SİL BİTMİYOR :D:D:D:D:D

ABLA SÜPERSİN HA.SANDA BULAŞMIŞLAR VAH VAH YAZIKKK..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.