ALLAH HASTA KULLARINA ŞAFİ İSMİNDEN ŞİFALAR NASİP EYLER İNŞALLAH..B)
kalbdenkalbe mesajlar(şifa duası)
10.223 görüntülenme · 44 yanıt
RE: kalbdenkalbe mesajlar(şifa duası)
RE: kalbdenkalbe mesajlar(şifa duası)
amin inşallah kardeşim.
ALLAH CC ŞİFA VERSİN TÜM HASTALARA
Ravza_Nur yazdı:
Hz. Âise (r.a.)''den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;
"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim
amin inşallah kardeşim.
ALLAH CC ŞİFA VERSİN TÜM HASTALARA
Allah Hepimize Ve Sevdiklerimize. Tüm Müslümanlarin Hastaliklarina şifalar Versin. Ancak Zor Durumda Böyle Dualari Ariyoruz Ve Dua Ediyoruz Değilmi. Işte Bende öyle Yaptim. Cok Sevdiğim Biri Cok Agir Denecek Kadar Hasta. Onun Için Duaediyordum. Rabbimden Dilerim Ki Sesimi Duyacaktir. Hepimizin Sesini Duysun Isterim. Saglikla Ve Duayla Yaşayin. Amin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/985-kalbdenkalbe-mesajlar-sifa-duasi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gül Berra ve ihtiyaç sahibi diğer kardeşlerimiz için Şifa Duası Dua Bölümü 28 cevap
- Resulullah'ın okuduğu şifa duası Dua Bölümü 1 cevap
- Peygamberimiz’in şifa duası Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 8 cevap
- Şifa Duası Dua Listesi 6 cevap
- KALBDENKALBE MESAJLAR(DERİN UYKUDA BİZİ RAHATSIZ EDENLER) Sağlık ve Yaşam 6 cevap
- kalbdenkalbe mesajlar(bir hadis) Hadis-i Şerif 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.