NAMAZA ENGEL YOK.
5.420 görüntülenme · 47 yanıt
RE: NAMAZA ENGEL YOK.
Allah razı olsun kardeşm çok güzel resimler.
İsteyene biçbir engel yok
Allah razı olsun kardeşm çok güzel resimler.
İsteyene biçbir engel yok
amin canım inşallah rabbim yolundan ayırmasın bizleri nefsimizle baş başa bırakmasın inşallah.
tugba_m yazdı:
Allah razı olsun kardeşim.Ne güzel resimler onlar öyle.Rabbim bizide namazını dosdoğru kılanlardan eylesin inşallah
amin canım inşallah rabbim yolundan ayırmasın bizleri nefsimizle baş başa bırakmasın inşallah.
RE: RE:NAMAZA ENGEL YOK.
Allah razı olsun gerçekten çok güzel bir paylaşımdı.Allah hepimize hidayet versin...namaz içinde vakit ayıramıyanlara da ibret olsun :****
Allah razı olsun gerçekten çok güzel bir paylaşımdı.Allah hepimize hidayet versin...namaz içinde vakit ayıramıyanlara da ibret olsun :****
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK.İŞE BAŞLADIM BAŞLIYALI NAMAZLARI ÇOK AKSATIYORUM.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.MESAJIMI OKUYAN VE GÜZEL BİR FİKRİ OLAN LÜTFEN BANA YARDIM ETSİN.SELAM VE DUA İLE
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK.İŞE BAŞLADIM BAŞLIYALI NAMAZLARI ÇOK AKSATIYORUM.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.MESAJIMI OKUYAN VE GÜZEL BİR FİKRİ OLAN LÜTFEN BANA YARDIM ETSİN.SELAM VE DUA İLE
işyerinde yasakmı yoksa sizmi unutuyosunuz.
meftun61 yazdı:
işyerinde yasakmı yoksa sizmi unutuyosunuz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9845-namaza-engel-yok · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.