>>>>>>>>>>UF YA<<<<<<<<<<<<<&lt

1.423 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
@N-A@

@N-A@

Üye · 35 mesaj

>>>>>>>>>>UF YA<<<<<<<<<<<<<&lt

ARKADAŞLAR BİŞEY SORABİLİRMİYİM BAZI İNSANLAR NERDEYSE GÜNÜN TAMAMINI BİLGİSAYAR BAŞINDA GEÇİRİYOR YA BU ARKADAŞLARIN SOSYAL HAYATI YOKMU HİÇ GEZMEZLER,YEMEK YEMEZLERMİ VB. İŞLER KAFAMA TAKILDI BAZI SİTELERDE BAKIYORUM RUMUZ....... MESALA NEZAMAN BAKSAM SİTEDE MAŞALLAH NASIL OLUYOR BU İŞ
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

RE: >>>>>>>>>>UF YA<<<<<<<<<<<<&lt

DEĞERLİ KARDEŞİM NEDEN OLMASINKİ BİLGİSAYAR AÇIKKENDE İNSAN İŞLERİNİ YAPABİLİYOR.. İŞ YERİNDE PC BAŞINDA ÇALIŞANLARIN GÜN BOYU AÇIK BULUNMALARI YADA EVDE EV HANIMLARININ GÜN BOYU AÇIK BULUNMALARI GAYET NORMAL.. ÜSTELİK BU SON DERECE FAYDALI BİR SİTE..;);)

HERKEZ İŞİNİ BİR ŞEKİLDE AYARLIYORDUR DEĞİLMİ ;)

ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)
@N-A@

@N-A@

Üye · 35 mesaj

AYDINLATTIĞIN İÇİN SAĞOL SADECE BUSİTE İÇİN DEMİYORUM BAŞKA YERLERDEDE VAR :o HEHP AYNI İSİMLERİ GÖRİNCE İSTER İSTEMEZ ŞAŞIRIYORUM :o
elzem

elzem

Mübarek Üye · 1.656 mesaj

****N-A**** yazdı:
AYDINLATTIĞIN İÇİN SAĞOL SADECE BUSİTE İÇİN DEMİYORUM BAŞKA YERLERDEDE VAR :o HEHP AYNI İSİMLERİ GÖRİNCE İSTER İSTEMEZ ŞAŞIRIYORUM :o

demekki hep gördüğünüz aynı kişilerin tek tercihi bilsyr başın da olmak
Elim de olsa benim de başından kalcağım yok nedendir bende merak ediyorum
ALLAHin Hizmetkari

ALLAHin Hizmetkari

Üye · 11 mesaj

gercektende öyle ya:( baskalarin adina konusamyimde, bende öyleyim... saatlerce bilgisayarin basindan kalkmiyorum... ama ALLAHA sükür diger islerimide görüyorum.. ama yinede bos zamanlarimda bilgisayarin basinda degilde , disarda arkadaslarimla gezmeyi ve onlarla sohbet etmeyi isterdim, nefsimi yenemiyorum herhalde.. varsa yoksa net:( gerci güzel yararli sitelerde var ama insan yinede baska seyler yapmasi gerekiyor bence. tiryakisi olmusuz internetin , bilgisayarin:D ALLAH yardimcimiz olsun insallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.