DECCAL VE KIYAMET(Slayt)

5.845 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

RE: DECCAL VE KIYAMET(Slayt)

Evet hüzümnlü kardeşim haklı keşke imkan olsa da bu sayfada bizde görsek

Kısmet nasipse görürüz inşallah

Dua ile
sencan

sencan

Üye · 12 mesaj

ARKADAŞLAR BEN ÇOĞUNA BAKAMADIM KORKTUM.DOWNLOAD FİLE TIKLADIKTAN SONRA GELEN KÜÇÜK KUTADA KAYDETİ TIKLARSANIZ AÇILIYO DENEYİN Bİ SELAMETLE...
loiskeyf

loiskeyf

Üye · 14 mesaj

Allah C.C bizi böylelerinden korusun
allahım bizi yolundan ayırma ya rabbi
paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun B)
antitifo

antitifo

Üye · 12 mesaj

allah razı olsun
emeğine sağlık
ILKER26

ILKER26

Yeni Üye · 1 mesaj

kardes bunu beceremedim valla dogru dürüs bi link verseydin iyi olurdu saygilar yine....
h_denizkizi

h_denizkizi

Kıdemli Üye · 117 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim...emeğine Sağlik...rabbim Cümlemizi Korusun,doğru Yoldan Ayirmasin Inşallah...
Ilk Defa Böyle Bir şey Duydum Ve Gerçekten Varmi Böyle Birisi???deccal Olabilirmi???kiyamet Iyice Yaklaşti...rabbim Cümlemizi Muhafaza Eylesin...sonumuzu Hayir Eylesin Inşallah...
kıvırcık fenerli

kıvırcık fenerli

Aktif Üye · 76 mesaj

Allah Razi Olsun Bizi Uyardiğin Için
Deccal Olabilir Olmayabilir Allah C.c. Bilir
Bize Düşen Imanimizi Korumak
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL BİR PAYLAŞIM
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Herkese hayırlı günler.Allah'a emanet olun
Yusuf Abdurhak

Yusuf Abdurhak

Yeni Üye · 1 mesaj

Sahtekarlara kanmayalim!

Sahtekarlara kanmayalim!

As Salamu Alaykum Wa Rahmatullahi wa Barakatuhu,

hayirli günler dindar kardeslerim, Allah Subhan wa Taala'nin rahmeti, bereketi ve huzuru üzerinizde olsun, insa Allah.

Sizlere YouTube adli sitenin su kisa belgeselini izlemenizi tavsiye ederim:

YouTube - Sai Baba's secrets revealed

Ve hepiniz sahid olacaksiniz ki, Sai Baba adli sahis bir sahtekardir. Al Hamd Ul' Allah, biz aklimizi kullanarak onun basit oyunlarini evvelden cözdük, ancak insanlarin büyük bir kismi Allah Azze ve Celle'nin verdigi akili kullanmiyorlar. Bu yüzden din konusunda daha yeni veya cahil olan vatandaslarimizi uyarmak ve uyandirmak icin, sizlere yukaridaki link'i öneriyorum.

Bunca Sai Babacilar arasinda bir tane akil sahibi cikip da, Sai Baba'ya, "Sen eger kendini Tanri ilan ettiysen. Su günesi bir gece vakti üzerimize yükselt ki zindanlar kalmasin ve karanlik ufuklara günes dogsun", diyemiyorlar. Ey mümin kardeslerim! Cehalete giden yol, alimleri ve akil sahiblerini terk etmekten gecer. Al Hamd Ul' Allah, Islam dini Hakk dini ve Hakk sözünü akil sahibleri anlar. Bu yüzden dinimizi gerekirse sokaklara cikip, toplantilar düzenleyerek, dawa yaparak dünyanin dört bir yanina anlatmaliyiz.

Wa Salam Alaykum
Yusuf Abdurhak
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Ben göremedim iş yerindeyim ve bilgisayarda paint yok malesef buyüzden de göremedim ya:gulegule
pedalisa

pedalisa

Yeni Üye · 2 mesaj

Değerli arkadaşım, verdiğiniz link hata veriyor.Sayfayı açmıyor.Uygulamada bir yanlışlık yok.Link ölmüş olabilir. Yenilerseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim.Selamlar..
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

bu sai baba denen sahtekar arenaya konu olmuştu orda izlemiştim.ALLAH akıl fikir versin ne diyim ama belli ki sonları köt olucak
NurBüşra

NurBüşra

Yeni Üye · 9 mesaj

ben indiremiyorm yardımcı olabilir misiniz acaba.. :S
salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

Allah En Büyük Dayanağimiz Arkadaşlar Cümlemizin Yar Ve Yardimcisi Olsun.paylaşimin Ders Alinacak Cinsten Allah Razi Olsun Kardeşim Ecrinize Sevabini Kat Kat Yazsin Selam Ve Dua Ile
Asİ_GeNç

Asİ_GeNç

Üye · 41 mesaj

Paylaşim Için Allah Razi Olsun Bilgilendirdiğin Için....
sofistike_

sofistike_

Yeni Üye · 1 mesaj

acil

acil

selAM bu konuda daha fazla bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi acaba ödev için gerekiyor çok önemli saygılarla
memego

memego

Yeni Üye · 2 mesaj

kardeşim eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş...bizlere de insanları başka daccal lerden korumak düşüyor... inşallah...
Paylaş:

◆İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.