su an ne düşünüyorsunuz
2.330 görüntülenme · 24 yanıt
RE: su an ne düşünüyorsunuz
Orta doğudaki ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin selamete ermelerini düşmanın baskısından kurtulmalarını düşünüyorum.
biz ülkemizde rahat ederken onların işgal altında olmaları beni hep düşündürüyo dualarımız onlarla.B)B)B)
ALLAHc.c yardımcıları olsun.
selam sevgi ve dua ile..
Orta doğudaki ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin selamete ermelerini düşmanın baskısından kurtulmalarını düşünüyorum.
biz ülkemizde rahat ederken onların işgal altında olmaları beni hep düşündürüyo dualarımız onlarla.B)B)B)
ALLAHc.c yardımcıları olsun.
selam sevgi ve dua ile..
VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM ŞUANDA AKLIMA İLK GELEN ŞEY MARSIN ÜSTÜNDEKİ FARE :)
VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM ŞUANDA AKLIMA İLK GELEN ŞEY MARSIN ÜSTÜNDEKİ FARE :)
şuan okadar çok şey düşünüyorumki hatta bazen ne düşüdüğümü de bilmiyorum
Rabbim bende n razı olcakmı cehennem azabından kurtulabilcekmiyim bu kadar insan nasıl gühanlara batıyo...anlıycağınızzz çok fazlaaa:(
şuan okadar çok şey düşünüyorumki hatta bazen ne düşüdüğümü de bilmiyorum
Rabbim bende n razı olcakmı cehennem azabından kurtulabilcekmiyim bu kadar insan nasıl gühanlara batıyo...anlıycağınızzz çok fazlaaa:(
ALLAH CÜMLEMIZIN YARDIMCISI OLSUN
EVLATLARIMA DINIMI NASIL ANLATABILIR ÖGRETEBILIRM
DIYE DÜSÜNÜYORUM YABANCI DILLERI ANA DILLERINDEN DAHA KUVVETLI OLDUGU ICIN ONLARA BIRSEYLER ANLATIRKEN ZORLANIYORUM ALLAH AFFETSIN KENDIMI COK SUCLU HISSEDIYORUM:(:(:(
ALLAH CÜMLEMIZIN YARDIMCISI OLSUN
EVLATLARIMA DINIMI NASIL ANLATABILIR ÖGRETEBILIRM
DIYE DÜSÜNÜYORUM YABANCI DILLERI ANA DILLERINDEN DAHA KUVVETLI OLDUGU ICIN ONLARA BIRSEYLER ANLATIRKEN ZORLANIYORUM ALLAH AFFETSIN KENDIMI COK SUCLU HISSEDIYORUM:(:(:(
şu an şu saatte bugün konular ölümle olduğu için onları düşünüyorun gerçi aklımdan hiç çıkmıyor ama s.a :(:(:(
şu an şu saatte bugün konular ölümle olduğu için onları düşünüyorun gerçi aklımdan hiç çıkmıyor ama s.a :(:(:(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
bugün bir hasta ziyaretine gittim 3 yaşında bir kız.Dizinden aşağısı yanmış çaydanlık devrilmiş.Çok kötüydü hiç aklımdan çıkmıyor.Rabbim şifa verir inşallah.
bugün bir hasta ziyaretine gittim 3 yaşında bir kız.Dizinden aşağısı yanmış çaydanlık devrilmiş.Çok kötüydü hiç aklımdan çıkmıyor.Rabbim şifa verir inşallah.
Gülmedim desem yalan olur valla
:D:D:D:DB)B)
nursema19 yazdı:
VALLA SÖYLİYCEM AMA GÜLMEYİN...
ŞU ANDA EVLENCEĞİM KİŞİ NASIL BİRİSİ OLCAK,AİLESİ NASIL OLCAK,EVLİLİĞİM NASIL GİTCEK
SORUNLARIM OLCAKMI??
BUNLARI DÜŞÜNÜYORDUM
GÜLÜYORSUNUZ BİLİYORUM:D:D:D
Gülmedim desem yalan olur valla
:D:D:D:DB)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9781-su-an-ne-dusunuyorsunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.