ANNEM İÇİN 41 YASIN
1.931 görüntülenme · 16 yanıt
RE: ANNEM İÇİN 41 YASIN
kardeşim annen için 3 yasin alıyorum...Allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin (amin)
kardeşim annen için 3 yasin alıyorum...Allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin (amin)
CANIM KARDEŞİM 1 YASİNDE BENDEN İNŞALLAH. ARKADAŞLARIMDA VAR ONLARADA SÖYLERİM GÖNÜLLÜ OLURLAR SANIRIM.. SEN YÜREĞİNİ FERAH TUT.. RABBİM ANNENE CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE NASİP EDER İNŞALLAH..
SAYGILARIMLA..B)
mavi72 yazdı:
ARKADAŞLARIM ANNEMİN 18 ARALIK YEDİSİ OLACAK ..41 YASİN OKUYALIM YARDIM EDERSENİZ..
RABBİM HEPİNİZDE RAZI OLSUN..HEPİNİZİN MEKANI CENNET OLSUN
CANIM KARDEŞİM 1 YASİNDE BENDEN İNŞALLAH. ARKADAŞLARIMDA VAR ONLARADA SÖYLERİM GÖNÜLLÜ OLURLAR SANIRIM.. SEN YÜREĞİNİ FERAH TUT.. RABBİM ANNENE CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE NASİP EDER İNŞALLAH..
SAYGILARIMLA..B)
TAMAM ARKADAŞIM OKUYALIM
BEN OKURUM BİRAZDAN Bİ TANE
ALLAH SABIR VERSİN
YOKLUKLARI ÇOK ZOR.
TAMAM ARKADAŞIM OKUYALIM
BEN OKURUM BİRAZDAN Bİ TANE
ALLAH SABIR VERSİN
YOKLUKLARI ÇOK ZOR.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bend iki yasini şerif alıyorum Rabbim kabul etsin inşAllah boş vaktimde eda edeceğim inşAllah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bend iki yasini şerif alıyorum Rabbim kabul etsin inşAllah boş vaktimde eda edeceğim inşAllah
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Kardeşim annen için 3 yasin okudum allah kabul eder inşş...Allah sabrını versin B)B)B)
Kardeşim annen için 3 yasin okudum allah kabul eder inşş...Allah sabrını versin B)B)B)
Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.Rabbim sizede sabrını versin inşallah.Bugün bağışlanacaksa eğer 2 tanede ben alırım.Ama bugün değilse daha fazla alabilirim.Görmemiştim daha önceden.Hakkınızı helal edin.
Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.Rabbim sizede sabrını versin inşallah.Bugün bağışlanacaksa eğer 2 tanede ben alırım.Ama bugün değilse daha fazla alabilirim.Görmemiştim daha önceden.Hakkınızı helal edin.
ALLAH RAHMET EYLESİN,1 YASİN DE BEN OKURUM ALLAH İZİN VERİRSE
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ALLAH KABUL ETSİN,GECE 1 YASİN-İ ŞERİF OKUDUM.RABBİM RAHMETİNDEN AYIRMASIN.KABİRİ NURLA DOLSUN.ALLAH SANA DA SABIR VE METANET VERSİN...
Avukat yazdı:
ALLAH KABUL ETSİN,GECE 1 YASİN-İ ŞERİF OKUDUM.RABBİM RAHMETİNDEN AYIRMASIN.KABİRİ NURLA DOLSUN.ALLAH SANA DA SABIR VE METANET VERSİN...
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ALLAH RAHMET EYLESİN 1 YASİN DE BEN OKURUM.ALLAH SABIR VERSİN ACINI HAFİFLETSİN İNŞALLAH.
ALLAH RAHMET EYLESİN 1 YASİN DE BEN OKURUM.ALLAH SABIR VERSİN ACINI HAFİFLETSİN İNŞALLAH.
okudum inşAllah Allah kabul etsin.
makinaci06 yazdı:
okudum inşAllah Allah kabul etsin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9763-annem-icin-41-yasin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ANNEM İÇİN 41 YASIN YEDİSİ İÇİN Dini sohbet 1 cevap
- Allah rızası ıcın yasın-ı serıf okuyalım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Annem için dua :( Dua Bölümü 8 cevap
- ANNEM İÇİN DUA Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Annem için dua istesem Dua Bölümü 185 cevap
- Annem için acil duaya ihtiyacım var.. Dua Bölümü 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.