AFİYET OLSUN KARDEŞİM
SENİN KARNIN ÇOK ACIKMIŞ
BUKADAR YEMEKTEN BAHSEDİYORSUN
MİDEN BAYAA BOŞALMIŞŞŞ :D
BEN OZAN OLDUMMU ACABA :D;)
205.900 görüntülenme · 2.794 yanıt
ATA_11 yazdı:
BAĞLAMA ÇALARIM BAĞLAMA
YÜREĞİMİ DAĞLAMA
EĞER MUTLU ETMEK İSTERSEN
CİMBOMLU OLSANA
rakabe_ yazdı:
ATA_11 yazdı:
BAĞLAMA ÇALARIM BAĞLAMA
YÜREĞİMİ DAĞLAMA
EĞER MUTLU ETMEK İSTERSEN
CİMBOMLU OLSANA
ya inan kardesim hepiniz supersiniz acayıp guldum sayenızde ama bu cimbomlu olsana kısmı hepsınden guzeldi :):):)
mustafa_xtar yazdı:
cimbomlu olacam
kara yazma bağlayacam
yok canım ben almim
alanada mani olmim
aska mecnun yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
cimbomlu olacam
kara yazma bağlayacam
yok canım ben almim
alanada mani olmim
SEN KARA KARTALSIN
CİMBOMLU OLAMAZSIN
BAĞLA KARA YAZMANI
ÖR KARA SAÇLARINI:D:D:D
cece yazdı:
ATIŞMA: Halk edebiyatında âşıkların karşılıklı şiir söylemesidir. Deyişme de denir. En az iki âşık kendi kendilerine ya da bilirkişiler ve dinleyiciler karşısında belli kurallar çerçevesinde şiir yarışı yaparlar. Birbirlerini denerler, ustalıklarıyla öne çıkmaya çalışırlar. Deyişme şu sırayla yapılır: Merhabalaşma, giriş bölümüdür. Âşıklar, birbirlerini ve dinleyicileri "Hoşgeldiniz", "Sefa geldiniz", "Merhaba" gibi sözcüklerle rediflerine bağlanan kafiyelerle dörtlükler kurarak selamlar. İkinci bölümde âşıklar kendi ustalarının şiirlerinden örnekler söyler.
cece yazdı:
ATIŞMA: Halk edebiyatında âşıkların karşılıklı şiir söylemesidir. Deyişme de denir. En az iki âşık kendi kendilerine ya da bilirkişiler ve dinleyiciler karşısında belli kurallar çerçevesinde şiir yarışı yaparlar. Birbirlerini denerler, ustalıklarıyla öne çıkmaya çalışırlar. Deyişme şu sırayla yapılır: Merhabalaşma, giriş bölümüdür. Âşıklar, birbirlerini ve dinleyicileri "Hoşgeldiniz", "Sefa geldiniz", "Merhaba" gibi sözcüklerle rediflerine bağlanan kafiyelerle dörtlükler kurarak selamlar. İkinci bölümde âşıklar kendi ustalarının şiirlerinden örnekler söyler.
mustafa_xtar yazdı:
cece yazdı:
teşekkür ederiz bizde burda kendi aramızda eğleniyoruz
Allah razı olsun
mustafa_xtar yazdı:
aska mecnun yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
cimbomlu olacam
kara yazma bağlayacam
yok canım ben almim
alanada mani olmim
SEN KARA KARTALSIN
CİMBOMLU OLAMAZSIN
BAĞLA KARA YAZMANI
ÖR KARA SAÇLARINI:D:D:D
benim kara saçlarım
beyazımla örtülür
sizin sarı renginiz
utancından kırmızıya bürülür
cece yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
cece yazdı:
teşekkür ederiz bizde burda kendi aramızda eğleniyoruz
Allah razı olsun
YANLIŞ ANLAMAYIN.BEN FARKINDAYIM.SADECE BELKİ İŞİM İCABI EDEBİ BAKMAK İSTEDİM OLAYA.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9727-atisalim-mi-bre-site-ozanlari · 04.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.