Peygamber Efendimiz hasta ziyeretinde...

1.378 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Enes'in (r.a.) bildirdiğine göre:
Allah Resulü (a.s.) Müslümanlardan zayıflıktan kuş yavrusu kadar kalmış hasta bir kimseyi ziyaret etti. Allah Resulü ona: "Sen Allah'a herhangi bir şeyle dua ediyor, yahut sadece Allah'tan bir şey istiyor muydun?" dedi. Evet, ben: Allahım! Bana Ahirette bir ceza verecek isen o cezayı bana dünyada ver diye dua ediyordum dedi. Bunun üzerine Allah Resulü: "Sübhanallah! Ona takat getiremezsin (yahut senin buna gücün yetmez) sen: Allahım! Bize dünyada da iyilik ver, Ahirette de iyilik ver ve bizi ateş azabından koru! diye dua etsen ya" buyurdu. Müteâkiben o hasta için Allah'a dua etti, Allah da şifasını verdi.......................B)B)B)
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: Peygamber Efendimiz hasta ziyeretinde...

MEKKE yazdı:
Allah Resulü (a.s.) Müslümanlardan zayıflıktan kuş yavrusu kadar kalmış hasta bir kimseyi ziyaret etti. Allah Resulü ona: "Sen Allah'a herhangi bir şeyle dua ediyor, yahut sadece Allah'tan bir şey istiyor muydun?" dedi. Evet, ben: Allahım! Bana Ahirette bir ceza verecek isen o cezayı bana dünyada ver diye dua ediyordum dedi. Bunun üzerine Allah Resulü: "Sübhanallah! Ona takat getiremezsin (yahut senin buna gücün yetmez) sen: Allahım! Bize dünyada da iyilik ver, Ahirette de iyilik ver ve bizi ateş azabından koru! diye dua etsen ya" buyurdu. Müteâkiben o hasta için Allah'a dua etti, Allah da şifasını verdi.......................B)B)B)

ALLAH RAZI OLSUN..PAYLAŞIM İÇİN ....VESSELAM VEDDUA..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

Allahım! Bize dünyada da iyilik ver, Ahirette de iyilik ver ve bizi ateş azabından koru!

B)B)B)
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Amin kardeşim..selam ve dua ile...B)B)B)

takan

takan

Mübarek Üye · 1.377 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BU DUAYA AMİN DİYELİM.A.E.O.
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

EFENDİMİZİN DUASI HİÇ GERİ ÇEVRİLİRMİ.

SEVDİM SENİ MABUDUMA CANAN DİYE SEVDİM
BİR BEN DEĞİL ALEM SANA HAYRAN DİYE SEVDİM.
MAHŞERDE NEBİLER BİLE SENDEN MEDET İSTER,
GÜL YÜZLÜ MELEKLER SANA HAYARAN DİYE SEVDİM.
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

MEKKE yazdı:

ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM.İNŞALLAH DUAYA AMİN DİYORUZ...AMİN. AMİN. AMİNNNNNNNN..
MEKKE

MEKKE

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Allah da sizlerden razı olsun kardeşlerim..selam ve dua ile.a.e.o.B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.