HAYIRLI CUMALAR ;
BEN BU HAFTA 9.000 KELİME TEVLİD VE 5 YASİNİ ŞERİF OKUDUM. RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. SAYENDE DÜZENLİ OLARAK KELİME TEVLİD OKUMAYA BAŞLADIM.B)
24.237 görüntülenme · 272 yanıt
mavi22 yazdı:Hayırlı cumalar kardeşim Rabbim razı olsun niyetinizi kabul buyursun sevabınızı yazsın inş
HAYIRLI CUMALAR ;
BEN BU HAFTA 9.000 KELİME TEVLİD VE 5 YASİNİ ŞERİF OKUDUM. RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. SAYENDE DÜZENLİ OLARAK KELİME TEVLİD OKUMAYA BAŞLADIM.B)
bahar56 yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun kabul buyursun sevabınızı yazsın inş
SELAMÜN ALEYKÜM..BU HAFTAKİ 3000 kelime-i tevhid, 7 Yasin-i şerif-i okudum .. Rabbim kabul eder inşaallah..
ararat yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim kabul buyursun sevabınızı yazsınn inş
SELAMUN ALEYÜK RAVZA NUR KARDEŞİM BEN BU HAFTAKİ 5000 KELİMEİ TEVHİDİ VE 7 YASİN İ ŞERİFİ OKUDUM RABBİM KABUL EDER İNŞALLH ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM
derya_gulu yazdı:A. S.Kardeşim Rabbim kabul buyursun inş SELAM VE DUA İLE
S.A. RABBİM İZİN VERİRSE İNŞAALLAH HER HAFTA 1 YASİN'İ ŞERİF 100 SELAVAT 100 KELİMEİ TEVHİT DÜZENLİ OLARAK OKUYACAĞIM SEBEBİ SEN OLDUN RABBİM SENDEN RAZI OLSUN.
mavi22 yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun sizden Rabbim sevabınızı yazsın inş dua ile
S.A HAYIRLI CUMALAR,
OKUDUĞUM YASİNİ ŞERİFLERİ BURAYA YAZAMIYORUM ARKADAŞLAR İÇİN OKUDUM. 5.000 KELİME TEVLİD ÇEKEBİLDİM.A.E.O
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9532-bu-zincirde-sende-varmisin · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.