MELİNAYSelamün aleyküm amine nur kardeşim okurken duygulandiğim bir hikaye emeğine sağlik paylaşimin için allah razi olsun selametle
_______aleykum selam kardeşim teşekkür ederim
rabbim cümlemizledn razı olsun inşaALLAH
selam ve dua ile_________
17.856 görüntülenme · 207 yanıt
MELİNAYSelamün aleyküm amine nur kardeşim okurken duygulandiğim bir hikaye emeğine sağlik paylaşimin için allah razi olsun selametle
sünnetülbakibu güzel yazıları yazdığın ellerine sağlık amine nur selamun aleykum
meltem Selamunaleyküm
Bacım Allah razı olsun ...
çok etkilendim...selam ve dua ile...
hasan_26Allah razı olsun
yaww okumam diyorum ama dayanamıyorum okuyorum sonra durduramıyorum kendimi ama
neyse gözyaşlarını yeniliyorum daha iyi demii (akacak göz yaşı gözde durmazmış elden ne gelir
rabbime emanet olasın
yüce rabbimin rahmeti bereketi magrifeti üzerine olsun
muhammet ümmetin inşallah
ahiret-yolcususelamünaleykpm cok güzel allah razi olsun yüregine emegine saglik..
serap8191selamün aleyküm kardeşim.ne kadar güzel ve etkileyici bir hikaye.kalbi böyle güzel olan o kadar çok insan varki.engelli bir çocuğu mutlu etmiş.nasıl büyük huzur ve mutluluk.ne güzelki RABBİM işte ibret alıp hayatımızın kıymetini bilmek ve bizimde hikayedeki ayakkabıcı gibi iyi olmamız için günahlarımızı affettirip tövbe dilememiz için bir fırsat veriyor.şükürler olsun RABBİME .emeğinize yüreğinize sağlık.ALLAHAemanet olun.
sultan22selamün aleyküm kardeşim allah razı olsun rabbim bizede bu şekilde ince düşünerek yardım etmeyi nasip etsin
burcum82çok ama cok guzel bir hikaye okurken okadar duygulandımki Rabbim sizden razı olsun
gölgezenS.a kardeşim çok güzel bir hikaye emegine saglık.
Allah hepimizi hayırda yarışan kullarından etsin inşaallah.
Hayırlı cumalar selam ve dua ile.
Ahmed_1907Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlık ....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/946-bulunmayacak-tek-sey-senin-benzerindir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.