:D:D:DSonuç iyi o zaman ...
Beni de davet etmediniz gidiyorum zaten küstüm sizlere ...:(:(:(
2.473 görüntülenme · 32 yanıt
siyah_beyaz yazdı:
eren emin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
zeynep canım kardeşim msnye gel seni bekliyom gitmeden biraz konuşalım küsme
m_muaz yazdı:
ya baglantımda sorun var yıne.ya az konuştuk zaten cok ıyı bır ınsan hocam kusmeyın ne olur..ya..zaten uzuldum gıtmenıze..B)B)
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
ya baglantımda sorun var yıne.ya az konuştuk zaten cok ıyı bır ınsan hocam kusmeyın ne olur..ya..zaten uzuldum gıtmenıze..B)B)
Evet çok iyi gerçekten ... sağolsun ...
Sizde çok iyisiniz unutmayın ... Bende az da olsa ayrı kalmak istemiyorum ama oluyor işte istemesem de ...:(
semos yazdı:
ellerinize emeğinize sağlık.allah razı olsun paylaşımınız için
m_muaz yazdı:
hocam yıne baglantım gııttı cok ozurdılerım kızdınızmı..valla kusura bakmayın ..ozurdılerım ya..sorun var yıne..eren kardeşim kızdımı bana hakkınızı helal edın ya..
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
hocam yıne baglantım gııttı cok ozurdılerım kızdınızmı..valla kusura bakmayın ..ozurdılerım ya..sorun var yıne..eren kardeşim kızdımı bana hakkınızı helal edın ya..
Yok yok ne diye kızayım biliyorum sorun olduğunu Eren'e de söyledim bağlantı gitmiştir diye .... kızmadık içiniz rahat olsun .... size selamı var .. Onun kalkması gerekiyordu çıktı ...
Hellal olsun ... asıl siz hakkınızı helal edin ....
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
Yok yok ne diye kızayım biliyorum sorun olduğunu Eren'e de söyledim bağlantı gitmiştir diye .... kızmadık içiniz rahat olsun .... size selamı var .. Onun kalkması gerekiyordu çıktı ...
Hellal olsun ... asıl siz hakkınızı helal edin ....
oh be rahatladım şimdı..resım hakkında bır kanıya vardınızmı ınanıp ınanmama konusunda..yanı..selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9363-sizi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.