OKUYUUUNNN....

1.735 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Iki sevgili varmis Hani insanin icini kipir kipir ettiren umut dolu bir sevgiymis onlarinki. Evlenmeyi dusunuyorlarmis. Derken bir gun delikanlinin yurt disiina gitme mecburiyeti dogmus.Kiz gozyaslari icinde kalmis.Onsuz nasil yasayacagini bilemiyormus. zaman delikanli cebinden bir yuzuk cikartmis ve demis ki 'Ben iki yil sonra donecegim. Eger dondugum gune kadar parmagindan bu yuzugu hic cikartmazsan beni gercekten sevdigini anlayacagim ve hemen evlenecegiz.' Genc kiz caresiz kabul etmis. Cocuk gitmis.
Kiz yuzugu hic ama hic cikartmamis. Taa ki... Taa ki sevgilisini
karsilamaya gittigi gune kadar. O gun rihtimda durmus kendisine
nisanlisini getiren geminin kiyiya yanasmasini izliyormus heyecanla. Birden guvertede delikanliyi gormus. Yuregi agzina gelmis. Sevinc icinde kendisini gostermeye calismis.
Elini cebinden cikartip sallayayim derken "sip" diye bir sesle irkilmis. Yuzuk parmagindan dusmus, denizin derinliklerinde
kaybolup gitmis! Ne yaptiysa, ne soylediyse delikanliyi ikna edememis. Cocuk kizi terk etmis. Zaman gecmis. Kiz bir gun hep nisanlisiyla birlikte gittikleri balikciya ugramis.Birde bakmis ki delikanli orada! Hemen yanina yaklasip olanlari anlatmaya
calismis. Delikanli ilk baslarda biraz soguk davrandiysa da sonunda yelkenleri suya indirmis. Uzun ayriligin getirdigi
ozlemle birbirlerine sarilmislar. Mutluluk yuzlerinde okunuyormus adeta. Bu olayin serefine hemen yemek siparis etmisler. Bir kac dakika sonra bir tabakta baliklari gelmis. Istahla catal bicaga davranmislar. Baligi kestiklerinde icinden ne cikmis dersiniz?
Yuzuk dediniz degil mi? Bilemediniz. Kılçık !!!

Siz cok fazla Turk filmi seyretmissiniz...!!!

:D:D:D:D:D
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

RE: OKUYUUUNNN....

:o:o:D:D:D:D BENCEDE :D:D

SAĞOLUN ÇOK GÜZELDİ
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Siz de sağolun.. :)
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

:):)OKUMAMIZ LAZIM ÖYLE BİR BAŞLIK ATMIŞSINIZ Kİ TEHDİT EDER GİBİ OKUYUNNNNN.
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Estağfrullah.. Ama şimdi okudunuz da pişman mı oldunuz.. :D
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

BRC yazdı:
Iki sevgili varmis Hani insanin icini kipir kipir ettiren umut dolu bir sevgiymis onlarinki. Evlenmeyi dusunuyorlarmis. Derken bir gun delikanlinin yurt disiina gitme mecburiyeti dogmus.Kiz gozyaslari icinde kalmis.Onsuz nasil yasayacagini bilemiyormus. zaman delikanli cebinden bir yuzuk cikartmis ve demis ki 'Ben iki yil sonra donecegim. Eger dondugum gune kadar parmagindan bu yuzugu hic cikartmazsan beni gercekten sevdigini anlayacagim ve hemen evlenecegiz.' Genc kiz caresiz kabul etmis. Cocuk gitmis.
Kiz yuzugu hic ama hic cikartmamis. Taa ki... Taa ki sevgilisini
karsilamaya gittigi gune kadar. O gun rihtimda durmus kendisine
nisanlisini getiren geminin kiyiya yanasmasini izliyormus heyecanla. Birden guvertede delikanliyi gormus. Yuregi agzina gelmis. Sevinc icinde kendisini gostermeye calismis.
Elini cebinden cikartip sallayayim derken "sip" diye bir sesle irkilmis. Yuzuk parmagindan dusmus, denizin derinliklerinde
kaybolup gitmis! Ne yaptiysa, ne soylediyse delikanliyi ikna edememis. Cocuk kizi terk etmis. Zaman gecmis. Kiz bir gun hep nisanlisiyla birlikte gittikleri balikciya ugramis.Birde bakmis ki delikanli orada! Hemen yanina yaklasip olanlari anlatmaya
calismis. Delikanli ilk baslarda biraz soguk davrandiysa da sonunda yelkenleri suya indirmis. Uzun ayriligin getirdigi
ozlemle birbirlerine sarilmislar. Mutluluk yuzlerinde okunuyormus adeta. Bu olayin serefine hemen yemek siparis etmisler. Bir kac dakika sonra bir tabakta baliklari gelmis. Istahla catal bicaga davranmislar. Baligi kestiklerinde icinden ne cikmis dersiniz?
Yuzuk dediniz degil mi? Bilemediniz. Kılçık !!!

Siz cok fazla Turk filmi seyretmissiniz...!!!

:D:D:D:D:D

SİZ VARYA NEDİYİM .BENDE NE HEYACANLA OKUYORUM ACABA SONUNDA NE OLUCAK DİYE.AMA BEN TÜRK FİLİMİ İZLEMEM.
edacagri

edacagri

Yeni Üye · 2 mesaj

Emek verip yazmışsınız ama bu çok bayat bir hikaye doğrusu sizden daha entellektül yazılar bekliyorum Allah'a emanet olun
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

BRC yazdı:
Estağfrullah.. Ama şimdi okudunuz da pişman mı oldunuz.. :D

ESTAGFURULLAN NE PİŞMAN OLMASI VALLA SÜPERDİ BEN ÇOK GÜLDÜM.ÖYLE BİR HEYACANLA OKUDUMKİ AHA DEDİM YÜZÜK BULUNDU MEGERSE KILÇIKMIŞ....:)
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

edacagri yazdı:
Emek verip yazmışsınız ama bu çok bayat bir hikaye doğrusu sizden daha entellektül yazılar bekliyorum Allah'a emanet olun

Edacagrı kardeşim.. Fıkra, mizah bölümüne yazılan bir hikayeden ne gibi bir entellektüellik beklediğinizi anlamadım.. Adı üstünde "mizah" , burada amaç insanları bir nebze olsun tebessüm ettirmek..

Entellektüel yazılar diğer bölümde sanırım.. ;)

Siz de A.E.O
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

BRC yazdı:
edacagri yazdı:

Edacagrı kardeşim.. Fıkra, mizah bölümüne yazılan bir hikayeden ne gibi bir entellektüellik beklediğinizi anlamadım.. Adı üstünde "mizah" , burada amaç insanları bir nebze olsun tebessüm ettirmek..

Siz de A.E.O

VALLA BEN İLK DEFA OKUDUĞUM İÇİN BANA ÇOK TAZE GELDİ:p:) BAYADA GÜLDÜM YANİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİMB)B)
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

desertrose yazdı:
BRC yazdı:
edacagri yazdı:

Siz de A.E.O

VALLA BEN İLK DEFA OKUDUĞUM İÇİN BANA ÇOK TAZE GELDİ:p:) BAYADA GÜLDÜM YANİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİMB)B)

:):)EVET BEN İLK DEFA OKUDUM.HAKLISIN ÇOK TAZE BALIKLARIN KILÇIKLARIN TADIDA MİS GİBİ ..
BRC

BRC

Kıdemli Üye · 236 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
desertrose yazdı:
BRC yazdı:
edacagri yazdı:

Siz de A.E.O

:):)EVET BEN İLK DEFA OKUDUM.HAKLISIN ÇOK TAZE BALIKLARIN KILÇIKLARIN TADIDA MİS GİBİ ..

:) B)B)
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

TURK FILIMLERINI IZLEYE IZLEYE TURK FILMI GIBI OLDUK ZATEN!:D:D:D
avdan

avdan

Kıdemli Üye · 308 mesaj

ASIL KILÇIĞI BANA YUTTURDUNYA HELAL OLSUN SANA BRC KARDEŞ GÜLMEKTEN YANİ :D
küçük kul

küçük kul

Üye · 30 mesaj

valla bende yüzük sanmıştım valla çok komikti selametle kalın hoşçakalın teşekkür ederim
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

bende yüzük cıkcak diye bekliyorum:)emeğine ssağlık....
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

Yaaa ama olmadı ki,yüzük çıksın isterdim ki sevenler kavuşsun değilmi?;)
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

öyle hakketen yaa...
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

gülümseten fıkranız için teşekkürler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.