YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ;(

13.497 görüntülenme · 142 yanıt

Paylaş:
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

RE: YARDIM EDİN YAPAMIYORUM ;(

makinaci06 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
AZ BEKLEYİN BEN ANLATICAM.AMA PARAMI İSTERİM HA
DENİYORUM ŞİMDİ İNŞALLAH OLUR. ARAMIZDA PARANIN LAFIMI OLUR :) İSTEYİN VARIM YOĞUM SİZİN OLSUN:)

HADİ BAKALIM .VARIM YOGUM DİYOR SANKİ MİRASÇI HA...:)
duru aysim

duru aysim

Aktif Üye · 77 mesaj

S.A Arkadaşlar açıkçası bende resim eklemeyi bilmiyordum bu siteden bir arkadaş sayesinde öğrendim...Yardım çağrınızı duyunca birkezde ben yardım etmeyi deneyeyim dedim inşallah sizde güzel resimlerinizi paylaşabilirsiniz

www.imageshack.us sitesine girin.Karşınıza gözat çıkacaktır istediğiniz resmi seçip "host it" basın.Çıkan linklerden karşısında "direct link to info" yazanı işaretleyip kesin ve bu sitedeki cevap bölümüne iki img in arasına yapıştırın..

Başarılar, Selametle
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
AZ BEKLEYİN BEN ANLATICAM.AMA PARAMI İSTERİM HA
DENİYORUM ŞİMDİ İNŞALLAH OLUR. ARAMIZDA PARANIN LAFIMI OLUR :) İSTEYİN VARIM YOĞUM SİZİN OLSUN:)

HADİ BAKALIM .VARIM YOGUM DİYOR SANKİ MİRASÇI HA...:)

GELİYOR FATMA HANIM SİZİN İÇİN KADER KISMET BAKALIM OLACAK MI?
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

duru aysim yazdı:
S.A Arkadaşlar açıkçası bende resim eklemeyi bilmiyordum bu siteden bir arkadaş sayesinde öğrendim...Yardım çağrınızı duyunca birkezde ben yardım etmeyi deneyeyim dedim inşallah sizde güzel resimlerinizi paylaşabilirsiniz

www.imageshack.us sitesine girin.Karşınıza gözat çıkacaktır istediğiniz resmi seçip "host it" basın.Çıkan linklerden karşısında "direct link to info" yazanı işaretleyip kesin ve bu sitedeki cevap bölümüne iki img in arasına yapıştırın..

Başarılar, Selametle

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN.
BU DA SİZE GELSİN YANİ İNŞALLAH GELİYORDUR :)
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

ŞÜKÜR YA OLEYYYYYYY ZAFER BENİMDİR.
2 TANE URL ADRESİ ÇIKARSA ALTTAKİNİ KOPYALAYIN TAMAM.
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

FATMA HANIM BEĞENDİNİZ Mİ TAM OLMADI AMA YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYORUZ İŞTE TEŞEKKÜRLER.ALLAH RAZI OLSUN:)Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

makinaci06 yazdı:
FATMA HANIM BEĞENDİNİZ Mİ TAM OLMADI AMA YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYORUZ İŞTE TEŞEKKÜRLER.ALLAH RAZI OLSUN:)Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

OLACAK BU SEFER İNŞALLAH
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

sert yazdı:
İrfanview adlı bir program var arkadaşlar önce bunu indirip kurmanız gerekli.Bu programla resimlerin,gif resimlerinin boyutlarını istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz

ALLAH RAZI OLSUN. TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM PROGRAMI BULMAYA ÇALIŞIYORUM. SELAMETLE..
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

makinaci06 yazdı:
makinaci06 yazdı:

OLACAK BU SEFER İNŞALLAH

BAKIN RESİMİN ALTINDA RAKAMLARIN ÇIKMASINI İSTEMİYORSANIZ Kİ İSTEMEZSİNİZ.2 TANE URL ADRESİ ÇIKIYORSA ALTTAKİNİ KOPYALAYIN.YOKSA RESİM KÜÇÜK VE RAKAMLI OLUYOR.AY BENDE SÜPER ANLATIYORUM HA MAŞALLAH...OLUCAK OLUCAK YAVAŞ YAVAŞ İNŞ..
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:
makinaci06 yazdı:

OLACAK BU SEFER İNŞALLAH

BAKIN RESİMİN ALTINDA RAKAMLARIN ÇIKMASINI İSTEMİYORSANIZ Kİ İSTEMEZSİNİZ.2 TANE URL ADRESİ ÇIKIYORSA ALTTAKİNİ KOPYALAYIN.YOKSA RESİM KÜÇÜK VE RAKAMLI OLUYOR.AY BENDE SÜPER ANLATIYORUM HA MAŞALLAH...OLUCAK OLUCAK YAVAŞ YAVAŞ İNŞ..

SİZ ÜZEL ANLATIYORSUNUZ AMA BENİM KAFAM DA SORUN VAR YANİ GEÇ ANLIYORUM BİRAZ GALİBA;)

OLDU MU?
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

makinaci06 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:
makinaci06 yazdı:

OLACAK BU SEFER İNŞALLAH

SİZ ÜZEL ANLATIYORSUNUZ AMA BENİM KAFAM DA SORUN VAR YANİ GEÇ ANLIYORUM BİRAZ GALİBA;)

OLDU MU?

OLMADIIIIIIIIIIII.
BAKIN HANİ ADRESİ AÇARKEN EKLEDİGİNİZ RESİM YAN TARAFTA ÇIKIYORYA, İŞTE RESİMİN ALTINDA DA ADRESLER VARYAAAAAAAAAA.ORDAKİ URL Yİ ALIN O ADRESİ ALIN.SİZ ÜSTTEKİ URL ADRESİNİ KOYALIYORSUNUZ.BÜYÜK HARFLİ URL ADRESİNİ ALIN.BU SEFERDE YAPMAYIN BANA PASSAT ALICAKSINIZ BEN ANLAMAMA..
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

s.a. arkadaşlar,
hele birde ben deneme yapayım oluyormu,

bu bir denemedir.
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

AY TAMAM OLDU BU SAFER PASSAT FEDA;) OLSUN SİZE
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

mtekik yazdı:
s.a. arkadaşlar,
hele birde ben deneme yapayım oluyormu,

bu bir denemedir.

HE HE SİZİN KİDE SAYILI ÇIKMIŞ İŞTE ;);)
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

http://img149.imageshack.us/img149/4308/crystalbluerose2xz8sc5.gif/ ALLAHIM OLSUN BU SEFER
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

SİZDE SIKILDINIZ TABİ BENİMLE UĞRAŞMAKTAN GELİRSE İNŞALLAH BU SİZE GELSİN;)
sweet

sweet

Üye · 30 mesaj

durun hele bende deniycem ... :| bakalım ben başarabilecekmiyim

http://img145.imageshack.us/img145/1222/4pm3.jpg
sweet

sweet

Üye · 30 mesaj

olmadı yaaa :(:(:( makinacı06 arkadaş başarmış tebrikler darısı başıma ama inat ettim başaracağım işte...
bir deneme daha
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.