makinaci06 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:DENİYORUM ŞİMDİ İNŞALLAH OLUR. ARAMIZDA PARANIN LAFIMI OLUR :) İSTEYİN VARIM YOĞUM SİZİN OLSUN:)
AZ BEKLEYİN BEN ANLATICAM.AMA PARAMI İSTERİM HA
HADİ BAKALIM .VARIM YOGUM DİYOR SANKİ MİRASÇI HA...:)
13.497 görüntülenme · 142 yanıt
makinaci06 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:DENİYORUM ŞİMDİ İNŞALLAH OLUR. ARAMIZDA PARANIN LAFIMI OLUR :) İSTEYİN VARIM YOĞUM SİZİN OLSUN:)
FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:
HADİ BAKALIM .VARIM YOGUM DİYOR SANKİ MİRASÇI HA...:)
AKALIM OLACAK MI?duru aysim yazdı:
S.A Arkadaşlar açıkçası bende resim eklemeyi bilmiyordum bu siteden bir arkadaş sayesinde öğrendim...Yardım çağrınızı duyunca birkezde ben yardım etmeyi deneyeyim dedim inşallah sizde güzel resimlerinizi paylaşabilirsiniz
www.imageshack.us sitesine girin.Karşınıza gözat çıkacaktır istediğiniz resmi seçip "host it" basın.Çıkan linklerden karşısında "direct link to info" yazanı işaretleyip kesin ve bu sitedeki cevap bölümüne iki img in arasına yapıştırın..
Başarılar, Selametle

makinaci06 yazdı:
FATMA HANIM BEĞENDİNİZ Mİ TAM OLMADI AMA YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYORUZ İŞTE TEŞEKKÜRLER.ALLAH RAZI OLSUN:)Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

sert yazdı:
İrfanview adlı bir program var arkadaşlar önce bunu indirip kurmanız gerekli.Bu programla resimlerin,gif resimlerinin boyutlarını istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz
makinaci06 yazdı:
makinaci06 yazdı:
FATMA HANIM BEĞENDİNİZ Mİ TAM OLMADI AMA YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYORUZ İŞTE TEŞEKKÜRLER.ALLAH RAZI OLSUN:)Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
OLACAK BU SEFER İNŞALLAH
FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:
makinaci06 yazdı:
OLACAK BU SEFER İNŞALLAH
BAKIN RESİMİN ALTINDA RAKAMLARIN ÇIKMASINI İSTEMİYORSANIZ Kİ İSTEMEZSİNİZ.2 TANE URL ADRESİ ÇIKIYORSA ALTTAKİNİ KOPYALAYIN.YOKSA RESİM KÜÇÜK VE RAKAMLI OLUYOR.AY BENDE SÜPER ANLATIYORUM HA MAŞALLAH...OLUCAK OLUCAK YAVAŞ YAVAŞ İNŞ..

makinaci06 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
makinaci06 yazdı:
makinaci06 yazdı:
OLACAK BU SEFER İNŞALLAH
BAKIN RESİMİN ALTINDA RAKAMLARIN ÇIKMASINI İSTEMİYORSANIZ Kİ İSTEMEZSİNİZ.2 TANE URL ADRESİ ÇIKIYORSA ALTTAKİNİ KOPYALAYIN.YOKSA RESİM KÜÇÜK VE RAKAMLI OLUYOR.AY BENDE SÜPER ANLATIYORUM HA MAŞALLAH...OLUCAK OLUCAK YAVAŞ YAVAŞ İNŞ..
SİZ ÜZEL ANLATIYORSUNUZ AMA BENİM KAFAM DA SORUN VAR YANİ GEÇ ANLIYORUM BİRAZ GALİBA;)
OLDU MU?

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9050-yardim-edin-yapamiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.