MESLEKLERLE İLGİLİ..
23.406 görüntülenme · 39 yanıt
RE: MESLEKLERLE İLGİLİ..
Şimdilik tek meslek dalında uğraşıyorum ...
Diğerleri artık hayırlısı ... olmaz ama yine de hayırlısı ...
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Bende edebiyat, gazetecilik,iletişim, öğretmenlik,halkla ilişkiler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, pazarlama ve ilahiyat çıktı ...
Sağol kardeşim ...
güzel meslekler.. sende saol kardeşim..
Aslına bakarsan pazarlama dışındakiler tam benlik ...
ne güzel hepsini yapabilirim diyosan.. B)B)
BANA DA BU GURUP ÇIKTI,ŞİMDİ Kİ MESLEĞİM İSE,İLGİNİZ VAR AMA SEÇMEDEN ÖNCE BİR DÜŞÜNÜN DİYOR.ÇOK HAKLI DÜŞÜNMEDEN SEÇMİŞTİM VE PİSİKOLOJİK REHBERLİK VE DANIŞMANLIĞI ÇOK İSTİYORDUM O ZAMANLAR,HALA DA AMATÖRCE ARKADAŞLARIMIN DANIŞMANLIĞINI YAPARIM,ÇOK HEVESLİYİM AMA ŞİMDİKİ MESLEĞİMDEN TEORİDE MEMNUNUM PRATİKTE ASLA,HAKSIZLIKLAR GIRTLAĞA DAYALI,ELİNİZ KOLUNUZ BAĞLI.İKİNCİ EN YAKIN GIRUPTA YAZARLIK VAR VE GERÇEKTEN DE İKİNCİ HAYALİM YAZAR OLMAKTI.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK DOĞRU ÇIKTI BENDE BU TEST.B)
siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Bende edebiyat, gazetecilik,iletişim, öğretmenlik,halkla ilişkiler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, pazarlama ve ilahiyat çıktı ...
Sağol kardeşim ...
BANA DA BU GURUP ÇIKTI,ŞİMDİ Kİ MESLEĞİM İSE,İLGİNİZ VAR AMA SEÇMEDEN ÖNCE BİR DÜŞÜNÜN DİYOR.ÇOK HAKLI DÜŞÜNMEDEN SEÇMİŞTİM VE PİSİKOLOJİK REHBERLİK VE DANIŞMANLIĞI ÇOK İSTİYORDUM O ZAMANLAR,HALA DA AMATÖRCE ARKADAŞLARIMIN DANIŞMANLIĞINI YAPARIM,ÇOK HEVESLİYİM AMA ŞİMDİKİ MESLEĞİMDEN TEORİDE MEMNUNUM PRATİKTE ASLA,HAKSIZLIKLAR GIRTLAĞA DAYALI,ELİNİZ KOLUNUZ BAĞLI.İKİNCİ EN YAKIN GIRUPTA YAZARLIK VAR VE GERÇEKTEN DE İKİNCİ HAYALİM YAZAR OLMAKTI.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK DOĞRU ÇIKTI BENDE BU TEST.B)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ALLAH (C.C.) SİZDENDE RAZI OLSUN..HERKESE İSTEDİĞİ ÇIKMIŞTIDA Bİ BANA ÇIKMADI HAYRET.. :o:D:D
Avukat yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
zerrin yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağol kardeşim ...
ALLAH (C.C.) SİZDENDE RAZI OLSUN..HERKESE İSTEDİĞİ ÇIKMIŞTIDA Bİ BANA ÇIKMADI HAYRET.. :o:D:D
S.A NE O ÖYLE YAHU YAP YAP BİTMİYO NEYSE Kİ MİMARLIK ,MÜHENDİSLİKLER ÇIKTI.BENDE MAKİNA MÜH. ZATEN YANİ OLDU GALİBA TEST DOĞRU SONUÇ VERDİ :D
TEŞEKKÜRLER...ALLAHA EMANET OLUN:):):)
S.A NE O ÖYLE YAHU YAP YAP BİTMİYO NEYSE Kİ MİMARLIK ,MÜHENDİSLİKLER ÇIKTI.BENDE MAKİNA MÜH. ZATEN YANİ OLDU GALİBA TEST DOĞRU SONUÇ VERDİ :D
selamünaleyküm zerrin kardeşim,
uzun ama doğru tespitlerde bulunan bir test , artık bizden geçti ÖSS sınavına girecek yada daha mesleğinin ne olması gerektiğe karar veremeyen kardeşlerimiz için ideal . Ben lise dönemlerimde hep Avukat yada Savcı olmak istiyordum aynı zamanda sözel öğrencisiydim. Benim şu an bir çok arkadaşım Avukat oldu bende Makina Mühendisi hiç aklımda bir gün sayısal bir bölüm bitireceğimi düşünmezdim. ALLAH-Ü TEALA herkese dağına göre kar veriyor. Benim şahsi fikrim insanoğlu hangi iş ile uğraşıyorsa uğraşsın önemli olan yaptığı işi en iyi şekilde yapabilmesidir.Sonuçta hayat bir zincir ve biz o zincirlerin birer parçasıyızB)B)B)
selamünaleyküm
uzun ama doğru tespitlerde bulunan bir test , artık bizden geçti ÖSS sınavına girecek yada daha mesleğinin ne olması gerektiğe karar veremeyen kardeşlerimiz için ideal . Ben lise dönemlerimde hep Avukat yada Savcı olmak istiyordum aynı zamanda sözel öğrencisiydim. Benim şu an bir çok arkadaşım Avukat oldu bende Makina Mühendisi hiç aklımda bir gün sayısal bir bölüm bitireceğimi düşünmezdim. ALLAH-Ü TEALA herkese dağına göre kar veriyor. Benim şahsi fikrim insanoğlu hangi iş ile uğraşıyorsa uğraşsın önemli olan yaptığı işi en iyi şekilde yapabilmesidir.Sonuçta hayat bir zincir ve biz o zincirlerin birer parçasıyızB)B)B)
selamünaleyküm
benimkide yabancı dil öğretmenliği çıktı zaten öğretmenim saol zerrin abla vesselam...
benimkide yabancı dil öğretmenliği çıktı zaten öğretmenim saol zerrin abla vesselam...
A.S.EVET BİRAZ UZUNDU TESTİMİZ.. NE GÜZEL SİZDEDE UYGUN MESLEK ÇIKMIŞ :):)
ALLAH ' A EMANET OLUN.. SELAMETLE...
makinaci06 yazdı:
A.S.EVET BİRAZ UZUNDU TESTİMİZ.. NE GÜZEL SİZDEDE UYGUN MESLEK ÇIKMIŞ :):)
ALLAH ' A EMANET OLUN.. SELAMETLE...
A.S.
ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN.. YORUMLARDA BULUNMUŞSUN..
ALLAH ' A EMANET OL...
evindar yazdı:
selamünaleyküm
A.S.
ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞSİN.. YORUMLARDA BULUNMUŞSUN..
ALLAH ' A EMANET OL...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9049-mesleklerle-ilgili · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Süs ve takılarla ilgili sual cevaplar (KADINLARLA İLGİLİ) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- gözle ilgili çok ilginç şeyler bilmekte yarar var! Sağlık ve Yaşam 24 cevap
- Dinimizle ilgili test Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Bilgisayar ile ilgili 20 soru ve cevap Bilim ve Teknoloji Haberleri 3 cevap
- Peygamber Efendimiz zulümle ilgili şöyle buyurmuştur: İslam ve Bilim 7 cevap
- büyü konusuyla ilgili bende bişi sorabilirmiyim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.