ALLAH diyen aslan

8.312 görüntülenme · 121 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: ALLAH diyen aslan

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
o kadar da cahil değiliz.bizde bu işlerle uğraşmışız sadece denete gelenlerden biri ben olmak isterdim.

:D:D:D:D YA SEN ANLAT DEDIN DIYE ANLATTIM SUCLU BENMIYIM YINE..BILIYORUM ZATEN ADI USTUNDE AMA SEN GELME VALLA KURTULAMAYIZ ONDAN SONRA VER CEZAYI DIMI :D:D:D:D BU SEFER GERCEKTEN GIDIYORUM DOYUMSUZ SOHBETINDEN RABBIM BIZI MAHRUM BIRAKMASIN..HAYIRLI GECELER..;)B)

kardeşim diğer yorumu mu oku dalgınlığıma geldi devamını sonra yazdım

ya kardeşim kusura bakma bende gormemışım..anlatırım ama ceza alırız heralde durumlar vahım..dua et inş.
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: ALLAH diyen aslan

elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
m_muaz yazdı:
elzem yazdı:
o kadar da cahil değiliz.bizde bu işlerle uğraşmışız sadece denete gelenlerden biri ben olmak isterdim.

:D:D:D:D YA SEN ANLAT DEDIN DIYE ANLATTIM SUCLU BENMIYIM YINE..BILIYORUM ZATEN ADI USTUNDE AMA SEN GELME VALLA KURTULAMAYIZ ONDAN SONRA VER CEZAYI DIMI :D:D:D:D BU SEFER GERCEKTEN GIDIYORUM DOYUMSUZ SOHBETINDEN RABBIM BIZI MAHRUM BIRAKMASIN..HAYIRLI GECELER..;)B)

kardeşim diğer yorumu mu oku dalgınlığıma geldi devamını sonra yazdım

ya kardeşim kusura bakma bende gormemışım..anlatırım ama ceza alırız heralde durumlar vahım..dua et inş.

inşlh da almazsınız.RABBİM yardım etsin ben olsaydım belki.MEVLAM gönlünüzce versin

:D:D:DB)B)B)
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.