Sen de sağol kardeşim önemli değil ben şunun için söyledim.Hani forumlarda başlık açarken önce arama bölümünde daha önce aynı konuda birşeyler yazılmış mı ona bir bakalım yoksa ,öyle yayınlayalım.Zira pek çok sitede hatta aynı sitede benzer başlıklar açılıyor. Bu arada ben yeni üye olarak gözüküyorum ama bir şeyler oldu ve üyeliğim askıya alındı.Eski üye ismim sert.
(''V'')EVLİLİK FİDANI(''V'')
2.295 görüntülenme · 29 yanıt
RE: (''V'')EVLİLİK FİDANI(''V'')
Sen de sağol kardeşim önemli değil ben şunun için söyledim.Hani forumlarda başlık açarken önce arama bölümünde daha önce aynı konuda birşeyler yazılmış mı ona bir bakalım yoksa ,öyle yayınlayalım.Zira pek çok sitede hatta aynı sitede benzer başlıklar açılıyor. Bu arada ben yeni üye olarak gözüküyorum ama bir şeyler oldu ve üyeliğim askıya alındı.Eski üye ismim sert.
PEKİ ARAMA BÖLÜMÜNDE NASIL ARAMA YAPACAĞIZ ACABA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Bİ DE ÜYELİK ASKIYA NASIL ALINIYOR, SAKINCASI YOKSA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
Mutmain yazdı:
PEKİ ARAMA BÖLÜMÜNDE NASIL ARAMA YAPACAĞIZ ACABA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Bİ DE ÜYELİK ASKIYA NASIL ALINIYOR, SAKINCASI YOKSA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
Anasayfada arama bölümü var,göndereceğiniz konuya benzer bir konu daha evvel yayınlanmış mı ona bakabilirsiniz ya da forumlara girip 1-2 sayfa ilerleyerek de bakabilirsiniz.Üyelik konusuna gelince vallahi kardeşim ben de hala şoktayım nasıl oldu anlamadım!Herhangi bir yanlış sözüm,yazım falan da olmadı,kimseye karşı kırıcı da davranmadım ama oldu işte neyse sağlık olsunB)B)
Anasayfada arama bölümü var,göndereceğiniz konuya benzer bir konu daha evvel yayınlanmış mı ona bakabilirsiniz ya da forumlara girip 1-2 sayfa ilerleyerek de bakabilirsiniz.Üyelik konusuna gelince vallahi kardeşim ben de hala şoktayım nasıl oldu anlamadım!Herhangi bir yanlış sözüm,yazım falan da olmadı,kimseye karşı kırıcı da davranmadım ama oldu işte neyse sağlık olsunB)B)
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN,SAĞOLUN. BUNDAN SONRA KONTROL EDERİM DAHA İYİ OLUR. ÜYELİK MESELESİNDE DE ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN, DEDİĞİNİZ GİBİ SAĞLIK OLSUN. ZATEN TANIYAN BİLİYORDUR SİZİ, İSİM ÖNEMLİ DEĞİLDİR HERHALDE HAYIRLISI ARTIK. ALLAH'A EMANET OLUN, SELAMETLE ..
Mutmain yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN,SAĞOLUN. BUNDAN SONRA KONTROL EDERİM DAHA İYİ OLUR. ÜYELİK MESELESİNDE DE ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN, DEDİĞİNİZ GİBİ SAĞLIK OLSUN. ZATEN TANIYAN BİLİYORDUR SİZİ, İSİM ÖNEMLİ DEĞİLDİR HERHALDE HAYIRLISI ARTIK. ALLAH'A EMANET OLUN, SELAMETLE ..
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM, TEŞEKKÜR EDERİM. RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN.
EVET, BİRAZ DİKKATE ALINSA GERÇEKLER ORTADA ASLINDA.
SAĞOLASIN, SELAMETLE .
efsude yazdı:
selamunaleykum allah razı olsun yuregıne saglık kardesım bu benım en sevdıgım kıssalı hıkayedır.bıraz kulak verılırse aslında gercekler bu kadar aslında...selametle kalın
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM, TEŞEKKÜR EDERİM. RABBİM SİZDEN DE RAZI OLSUN.
EVET, BİRAZ DİKKATE ALINSA GERÇEKLER ORTADA ASLINDA.
SAĞOLASIN, SELAMETLE .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8965-v-evlilik-fidani-v · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Flört yaparak mı evlilik yapmalı yoksa geleneksel olarak mı evlilik yapmalı ? İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- evlilik Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 79 cevap
- ^^EVLİLİK^^izleyelim.. İslam'da Aile Hayatı 18 cevap
- Evlilik... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Evlilik ve Aile Terapisi İslam'da Aile Hayatı 6 cevap
- HİÇ BÖYLE BİR EVLİLİK DUYDUNUZMU Dini Hikayeler 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.