RE: GÜLMEYE NE DERSİNİZ?
:D
tear yazdı:
aliye_aliye yazdı:
:Dtear yazdı:
aliye_aliye yazdı:
vallaha benim de öyle bir sorunum var kardeşim, işletmede de girişkenlik gerekiyormuş, atılımcı bir ruh falan:D ama nerde bende o yürek?* :p:p:p
:D :D :D OFF YA NEDİR BU GİRİŞKENLİK RUHU??? BEN Bİ AÇILIŞ YAPSAM DAHA SUSMAM, SICAK KANLISIN DERLER AMA ÖNCE Bİ AÇILIŞ OLACAK Kİ;) ;) ;)
ben de ondan şikayetçiyim zaten.. çünkü hiç girişken değilimdir. hele mesleki girişkenlik sanırım sıfırın altında seyredecek.. aslında hiç bana uygun bir bölüm okumuyorum ama ne yapacaksın işte? normal yaşantımda da pek sıcakkanlı, girişken ve atılımcı ruh örneği sergilemiyorum :( tabi frekansım tutacak ki karşımdakiyle benden de bir girişkenlik olsun. öbür türlü de adım atarız da sanırım çekingenlik ağır basar, kimileri bunu kibirden sanıyor, ammmaaaaa biz kendimizi biliyoruz, ve bundan dolayı da söylenen olumsuz eleştirileri üzerimize alınmıyoruz :D:D:D ne de olsa biz kendimizin neden böyle olduğunu biliyoruz, sanırım biraz karışık anlattım.. :D:D:D:D:D:D
BEN ANLARIM, TOPLUM, BİREY BENİM İŞİM ÇÖZÜMLEMEM GEREKİYOR SİZLERİ:D:D
DUYANDA UZMANIM SANACAK YA DA KENDİNİ BEĞENMİŞ DİYECEK. ÇOK GÜZEL BİR TESPİT EVET KİMİLERİ KİBİR SANIYOR, BURNU HAVADA DİYOR.:(
estağfurullah kardeşim sen zaten uzmansın, bak burayı gülmekten kırıp geçirdin.. en iyi diyalog başlangıcı bu şekilde olsa gerek, başlangıcı güzel yaptın yani :D:D:D:D evet kardeşim ya, ben de biraz çekingenim gerçekten pek kolay yaklaşamıyorum insanlara ama ne bileyim anlatamıyorum işte, bunun sebebi çekingenlikten olsa gerek. ki öyleyim zaten ama malesef insanlar bunu başka taraflara çekebiliyorlar. en iyisi senin çekingenliğini ve yine senin sevinçlerini anlayan birilerini bulmak.. aksi türlüsü uyum sorunu yapıyor :D:D:D:D:D:D:D