Allahu Tealadan ; dile ,dilediğini. İste , istediğini.
858 görüntülenme · 5 yanıt
2 - Bakara
Bismillahirrahmânirrahîm
186. Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler.
Bismillahirrahmânirrahîm
186. Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler.
7 - Araf
Bismillahirrahmânirrahîm
180. En güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır.
Bismillahirrahmânirrahîm
180. En güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/88794-allahu-tealadan-dile-diledigini-iste-istedigini · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Zaman bu zaman, dile dildiğini, iste istediğini.. Dua Bölümü 8 cevap
- Utanmadıktan Sonra Dilediğini Yap..! Hadis-i Şerif 12 cevap
- İstediğini değil istenileni yapmak Nasihatler 3 cevap
- Cevap: Cep Telefonunuz Dile Gelse Size Ne Derdi :D Bilmece-Bulmaca ve Oyun 61 cevap
- Dile Gül Koymak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- dile gül koymak Edebiyat 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.