sadece_eda yazdı:
GEÇEN YIL 19 YAŞINDA TRAFİK CANAVARI YÜZÜNDEN TOPRAĞA VERDİĞİMİZ KUZENİMİ ÇOK HEMDE ÇOK ÖZLEDİM...
Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin Rabbim mekanını cennet yapsın mutlaka öğledir S.A
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
3.829 görüntülenme · 47 yanıt
sadece_eda yazdı:
GEÇEN YIL 19 YAŞINDA TRAFİK CANAVARI YÜZÜNDEN TOPRAĞA VERDİĞİMİZ KUZENİMİ ÇOK HEMDE ÇOK ÖZLEDİM...
SELEHA
Yeni Üye · 0 mesaj
SELEHA yazdı:
S.A. ARKADAŞIM ALLAH HEPİNİZİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN İÇİMİZDE HEP BÖYLE ÖZLEM SEVGİ OLSUN KİN NEFRET OLMASIN .. ELBET BENDE ÖZLEDİMYA KARDEŞİM İLE OYUN OYNARKEN SUYA DÜŞÜP ÖLDÜ GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ARKADAŞLAR ÇOK KÖTÜ BİR ACI . KARDEŞİMİN ÖZLEMİ KALDI SADECE İÇİMDE ARKADAŞIM PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH,A EMANET OLUN HEPİNİZ İNŞALLAH SEVDİKLERİMİZLEN VE ÖZLEDİKLERİMİLEN BERABER OLURUZ BİRGÜN.B)B)B)B)B)
baska ne kaldi yazdı:
umidini yitirmis kisiler icin yasamak sadece vakit gecirmekten ibarettir....... yasamayi ozledim birde annemle babam bu hafta hacca gidiyorlar onlari simdiden ozledim:(
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
BEN CANIM BABAMI ÇOK ÖZLERİM...
RABBİM bian önce seni değerli Babana kavuştursun.Senin bu özlemin bana da dert oldu.İnşlh tez zaman da görüşürsünüz
FATMA_ERGUN yazdı:
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
RABBİM bian önce seni değerli Babana kavuştursun.Senin bu özlemin bana da dert oldu.İnşlh tez zaman da görüşürsünüz
YİNE YAKALADIN BENİ HA.VALLA NE YAPİM SANA DERT OLDU BENİM İÇİMİ YARA ETTİ....
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
çünkü bende Baba özlemiyle yaşıyorum.Halinden anlarım sen er veya geç kavuşursun benimkisi biraz zor.Sen gel memlekete git senin yerine bizim fatmayı gönderirim
FATMA_ERGUN yazdı:
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
çünkü bende Baba özlemiyle yaşıyorum.Halinden anlarım sen er veya geç kavuşursun benimkisi biraz zor.Sen gel memlekete git senin yerine bizim fatmayı gönderirim
BU GÜNDE VARYA HERŞEY ÜST ÜSTE GELİYOR.BİDE BANA BUNALIM İNSAN DİYORLAR NE YAPİM.BENİM ADAŞIM VE MESLEKTAŞIM FATMAYI MI TAMAM GÖNDER AMA,ABİM DİYOR ÖNÜMÜZDEKİ AYIN 33 DE KÖYE GÖNDERECEM SÖZ...
GEL TEZKERE GEL DİYİM BENDE....
FATMA_ERGUN yazdı:
CANIM HANGİ AY 33 ÇEKİYOR?
TABİKİ HİÇ BİR AY YANİ ABİMDİYOR KÖYÜ UNUT.VALLA SEN O FATMAYI GÖNDER BEN KAÇARIM.YANIMDAKİ ARKADAŞIDA EGİTİRSEM BELKİ GÖNDERİRİMİŞ.AMA BEN ONU EGİTENE KADAR OHOO.SEN EN İYİSİ BENİM ADAŞIMI GÖNDER.
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
TABİKİ HİÇ BİR AY YANİ ABİMDİYOR KÖYÜ UNUT.VALLA SEN O FATMAYI GÖNDER BEN KAÇARIM.YANIMDAKİ ARKADAŞIDA EGİTİRSEM BELKİ GÖNDERİRİMİŞ.AMA BEN ONU EGİTENE KADAR OHOO.SEN EN İYİSİ BENİM ADAŞIMI GÖNDER.
baksana abilerine niye eğitilmiş biri yokmuydu.Evet fatma hanımın yanindaki hemen öğren yosa...neyse ben gönderiyorum yeterki sen git bende rahatlıyayım
SELEHA yazdı:
S.A. ARKADAŞIM ALLAH HEPİNİZİ SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN İÇİMİZDE HEP BÖYLE ÖZLEM SEVGİ OLSUN KİN NEFRET OLMASIN .. ELBET BENDE ÖZLEDİMYA KARDEŞİM İLE OYUN OYNARKEN SUYA DÜŞÜP ÖLDÜ GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ARKADAŞLAR ÇOK KÖTÜ BİR ACI . KARDEŞİMİN ÖZLEMİ KALDI SADECE İÇİMDE ARKADAŞIM PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH,A EMANET OLUN HEPİNİZ İNŞALLAH SEVDİKLERİMİZLEN VE ÖZLEDİKLERİMİLEN BERABER OLURUZ BİRGÜN.B)B)B)B)B)
SELEHA yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
elzem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
baksana abilerine niye eğitilmiş biri yokmuydu.Evet fatma hanımın yanindaki hemen öğren yosa...neyse ben gönderiyorum yeterki sen git bende rahatlıyayım
YOKYA NERDEEEE.ABİMLER BEKLİYORLAR KIZBANA KAÇ GÜN DAYANICAK DİYE SANKİ BEN ADAM DÖVÜYORUM HA.AMA TEK DİLEGİM BABAMLARIN BURAYA GELMESİ UFF O ZAMAN DEGMEYİN KEYFİME.AMA BABAM İKNA OLMUYOR.EGER HAYIRLIYSA GELSİNLER DEGİLSEDE BİZ HASRETLİGE RAZIYIZ.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8879-coook-ozledim · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.