İyi günler cep telefonuna ilahi ve ezan sesi yüklemek istiyorum. İlahi dinlemeyi seviyorum. Ama göbekten aşağıda durduğu için cepimde açıkcası cep telefonuna ilahi yüklemeye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cep telefonuna ilahi yüklemek günah mı?
1.388 görüntülenme · 2 yanıt
bilisimler, post: 1285142, member: 85616İyi günler cep telefonuna ilahi ve ezan sesi yüklemek istiyorum. İlahi dinlemeyi seviyorum. Ama göbekten aşağıda durduğu için cepimde açıkcası cep telefonuna ilahi yüklemeye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Büyüğümüzün tavsiyesini yazmak sanırım yararlı olur..
Dr. Münir DERMAN.. Allahu Tealanın Rahmeti üzerine olsun.
ADAP önemli..
Adap çizgisine dikkat etmek gerek..
Yüklenebilir..
Dinlenebilir ama ! .
Kullanma yeri tabi ki önemlidir..
Tuvalet, eğlence mekanı, çöplük, banyo gibi kendinizin de belirleyebileceğiniz yerlerde kullanmamak şartıyla..
Endişe ettiğinizde kalbinize sorunuz..
Kalbiniz huzurlu ise mesele yok..
Kalbimde endişe yokda korku vardı sizden bunlarıda okudum iyi oldu.Teşekkürler Allah Razı olsun.
(düzenlendi)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/88666-cep-telefonuna-ilahi-yuklemek-gunah-mi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cep telefonuna yada mp3'e ilahi yüklemek??? Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 1 cevap
- SiTEYE ViDYO-RESiM YÜKLEMEK -tüm sitelerden- Bilgisayar Destek 27 cevap
- Günah düşünmek günah mı? Genel Konular 10 cevap
- Günah neden Günah!! Nasihatler 29 cevap
- ilahi ve ezgilerden her gün bir ilahi İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- Bazı ilahi ve ezgiler var ki sanki bazen dünyevi bir müzikmiş gibi. İlahi ve ezgi dinlemede ölçü ne Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.