Bilgisayarımda internet üzerinden canlı tv izleyemiyorum

1.334 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
caybahcesi

caybahcesi

Yeni Üye · 4 mesaj

Bilgisayarımda internet üzerinden canlı tv izleyemiyorum! Merhaba arkadaşlar ben internet üzerinden devamlı olarak dizi film yani herşeyi buradan sanal dünya ortamından izlerim lakin pc ye birşeyler oldu daha doğrusu güncelleme sanırım. Canlı tv izleme kanallarının bir çoğu açmazken bir çoğunda da tıkanmalar donmalar yaşamaktayım.

Güncelleme olduktan sonra pc kafayı yemiş gibi davranıyor özelliklede win 10 a geçtiğimde sorun nedir anlamış değilim yardım ederseniz sevinirim. Mesala http://www.canlitvturk.com/stv bu kanalı her zaman izlerim ve oradaki programlar bir harika yani islami yayınları yapan her kanalı izlerim.

Yardım ederseniz çok sevinirim.
(düzenlendi)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Temiz kurulum yaparsanız sorununuz duzelebilir birde pc donaniminiz win 10 icin uygun mu ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsan beğenmez.
caybahcesi

caybahcesi

Yeni Üye · 4 mesaj

Evet uygun kardesım sorun bundan mı?
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Temiz kurulum yaparsanız buyuk ihtimal duzelir win 10 da cd siz temiz kurulum (format) atilabiliyor . Bunu yaparken tam temiz kurulum yapin yoksa ise yaramaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsan beğenmez.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Öncelikle ekran kartınızın sürücüsünün işletim sisteminize uygun sürümünü yüklümü bunu kontrol edin. Ardından da codec paketlerini güncellemenizi öneririm.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.