bir sevdiğime dua edebilirmisiniz?
1.446 görüntülenme · 19 yanıt
canım ailem çok sevdiğim bir ablam var.eşi 8 aydır eve gelmiyor ve ne ablama ne çocuklarına 5 kuruş para vermiyor.maddi tazminat davası açtılar çocukların hakkı için.nisanın 14 üne kadar içinizden ne geçerse dua edebilirmisiniz?şimdiden çok teşekkür ederim benim güzel ailem .ALLAHA emanet olun
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah...
İNŞİRAH okudum kardeşim....
İNŞİRAH okudum kardeşim....
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
mir_erhan, post: 1556882, member: 98391Selamün Aleyküm
Ben 1 Yasin okudum.
Duaların sınırı yoktur. Kardeşimizde dualarımızda olacaktır inşallah.
Duası kabul olanların dualarıyla.
Selam ve dua ile
erhan kardeşim sen gerçkten çok iyi bir insansın sevdiklerimin ve benim hep yardımıma koştun.ALLAHTA seni yuvanda hep çok mutlu etsin.hep yardımcın olsun
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah yar ve yardımcısı olsun Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin Rabbim.
Allah haklarında ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
ALLAHIM SANA YALVARIYORUM.
SENİN İZNİNLE KURULAN YUVALAR YIKILMASIN.
HER ŞEYE KADİR RABBİM KURULAN YUVALARI SONSUZ KIL.
BİTMESİN ALLAHIM BİTMESİN.
ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL Amin...
""Allah'ım cümlemize akıl fikir ihsan et, ailemizin değerini bilmeyi ve yuvalarımızı sahiplenebilmeyi nasib et, bize verdiğin nimetlerini idrak etmemize yardım et, yuvalarımızı bozmak isteyenlere fırsat verme, rızıklarımızı bollaştır, her türlü afetlerden bizi ve evlerimizi ailelerimizi koru
Amin Amin Amin...."""
RAB'bim!
Cümle mümin ve müslüman kardeşlerimin yuvalarına!
Rahmet, magfiret, şifa, deva, ferahlık, aydınlık, muhabbet, sevgi, huzur, saygı, hidayet, şükür, sabır ihsan etsin.
Bütün kardeşlerimin ettiği hayır duaları cümle yuvalara saçılıp serpilsin burcu, burcu gül kokusu olsun inşa-ALLAH.
ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL Amin...
""Allah'ım cümlemize akıl fikir ihsan et, ailemizin değerini bilmeyi ve yuvalarımızı sahiplenebilmeyi nasib et, bize verdiğin nimetlerini idrak etmemize yardım et, yuvalarımızı bozmak isteyenlere fırsat verme, rızıklarımızı bollaştır, her türlü afetlerden bizi ve evlerimizi ailelerimizi koru
Amin Amin Amin...."""
RAB'bim!
Rahmet, magfiret, şifa, deva, ferahlık, aydınlık, muhabbet, sevgi, huzur, saygı, hidayet, şükür, sabır ihsan etsin.
Bütün kardeşlerimin ettiği hayır duaları cümle yuvalara saçılıp serpilsin burcu, burcu gül kokusu olsun inşa-ALLAH.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1, post: 1557019, member: 103783Allah yar ve yardımcısı olsun Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin Rabbim.
Amin Amin Amin...."""
RAB'bim!
ablam yüreğine sağlık
canım ailem dualarınız o güzel yüreğiniz için çok teşekkür ederim.mahkeme sonuçlandı.güzel bitti önce ALLAHIMIN izniyle sonrada sizin o güzel kalplerinizden gelen dualarla.haklarınızı ödeyemem.artık konumuzuda kapatabiliriz.yer tutmasın .tekrar çok sağolun canım ailem.ALLAHA emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/88162-bir-sevdigime-dua-edebilirmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Göremediğim sevdiğime Güzel Sözler 5 cevap
- Sevgili arkadaşlar ailem için salatı tefriciye okuyorum yardım edebilirmisiniz ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Dinimizi Anlatan Bir Kitap Tavsiye Edebilirmisiniz? İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Yardım edebilirmisiniZ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Yarın annemin doğumgünü .yardım edebilirmisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 85 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.