önemli: Arapça'yI ANLAMAK,ÖĞRENMEK, ÖĞRETMEK....

1.161 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

RABBİMİZİN BİZE GÖNDERDİĞİ KİTAB'IN DİLİ...OKUDUĞUMUZ AMA ANLAYAMADIĞIMIZ KİTAP...O YÜCE KİTABI ANLAMAK İÇİN, RABB'İMİZİN EMİRLERİNİ ANLAMAK İÇİN ,ANA DİLİMİZİ ANLADIĞIMIZ GİBİ ANLAMAK İÇİN HERKESİ ARAPÇA ÖĞRENMEYE DAVET EDİYORUM...BAŞLANGICI YAPIN , NİYET EDİN...GERİSİ RABB'İMİN İZNİYLE GELİR ...ERKEK ARAPÇA HOCALARININ SAYISINI BİLEMİYORUM AMA TÜRKİYE'DE MAALESEF BAYAN ARAPÇA HOCALARININ SAYISI ÇOK AZ.ERKEK KADIN FARKETMEZ.ÖĞRENMEYE GAYRET EDELİM.ÇOCUKLARIMIZA DA ÖĞRETELİM...DAVET BENDEN NİYET SİZDEN....KOLAY GELSİN...NOT:SİZE TAVSİYE EDENEDE SİZE DE RABB'İM BU YOLDA YARDIM ETSİN ...AMİN..:a12:
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

öğrenmek isteyenlere linkler ekleyelim...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

www.onlinedil.net bu site ücretli ama belki birine vesile olur diye yazdım...
ÂNI YAŞA...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

İnşallah değerli kardeşim...
Ben bir kaç dönem devam ettim...
Halk eğitim merkezleri eğer 10 kişi bulunabiliyorsa her türlü kursu açabiliyor...
Bulunduğumuz yerde eğer 10 kişi toplu hareket edersek ücretsiz kurs açtırabiliriz...
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mavci, post: 1556697, member: 122221İnşallah değerli kardeşim...
Ben bir kaç dönem devam ettim...
Halk eğitim merkezleri eğer 10 kişi bulunabiliyorsa her türlü kursu açabiliyor...
Bulunduğumuz yerde eğer 10 kişi toplu hareket edersek ücretsiz kurs açtırabiliriz...
Selam ve DUA ile...

evet , katılıyorum ağlamayana meme vermezler...bizler talep edecezki kurslar açılsın....ben kendi çabamla başladım...inşeallah devam edeceğim...zor ama düşünsenize öğrendiğinizi, kuranı anlıyorsunuz....Allah herkese nasip etsin...amin....
ÂNI YAŞA...
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

maşaALLAH Rabbim bu güzel niyetinizde muvaffak eylesin :)
İnsan beğenmez.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Amin güzel kardeşim.Allah herkese bu yola girmek için önce Kur'an-i Kerim'i anlama isteği versin.
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK, post: 1557102, member: 122532www.ilyasucar.com

arapça öğrenmek isteyenler için yardımcı site...
ÂNI YAŞA...
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

Öyle kolay bir iş değil yalnız,arapçadaki kelime sayısı bizdekinden fazla.Çok geniş bir dil.Arap dilinin yanında arap kültürünü de öğrenmek gerekir.Ne yazık ki Kur'an a baktığımızda haşa benzetme maksadım yok sanki hiç bizim olmayan bir kitaba bakmışız gibi geliyor.

Ne güzel olurdu hem okuyup hem de meallere gerek duymadan kendimiz anlayabilsek.Hani bir ayet yazıp yanına da kafalarına göre meal yazsalar anlamayacağız.

Oysa ki Kur'an dan büyük hiçbir şefaatçinin olmadığı buyrulur.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.