70 milyar hasene kazandıran dua Allahım ben sana her nefes her an ve her saniye gök ve yer ehlinin her göz açıp kapayışında ve ilminde olacağını bilipte şu anda mevcut olan istikbalde mevcut olacak veya evvelce geçmiş olan herşeyden evvel Ayetel kürsiyi taktim ediyorum deyip Ayetel kursiyi baştan sona okusun Not.Arifa yayınlarından Alıntıdır Cübbeli Ahmet hoca
70 milyar hasene kazandıran dua
1.565 görüntülenme · 1 yanıt
Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuş. Zaten biz bunun bir değişik halini sabah namazı tesbihatının başında söylüyoruz ya "Allâhümme innî nukaddimu beyne yedey küllü nefesin ve lemhatin ve Tarfetün Yetrufu ilê ehlissemêvêti ve ehlil Aradîne Şehadeten Eşhedü Enle İlahe İllallahü Vahdehu Le Şerike Leh. Lehül Mülkü Ve Lehül Hamdü Yuhyi ve Yumitu Ve Hüve Hayyul La Yemutu Bi Yedihil Hayr Ve Hüve Ala Külli Şey'in Kadir" diye ya. Bu da bu duanın Ayet - el Kürsi'li hali. Allah Mehmet Asa kardeşimizden ve bu duayı okuyan tüm kardeşlerimizden razı olsun, bu dua ve tesbihlerin sırrına mazhar etsin İnşaallahü Teala...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/88048-70-milyar-hasene-kazandiran-dua · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 70 milyar sevap kazandıran dua, Cübbeli Ahmet Hoca Dua Bölümü 1 cevap
- [Kur'an'dan Bir Mesaj] 45 Milyar Saniye icin 45 Milyar Salavat Kampanyasi Genel Konular 1 cevap
- HASENE BACI.(bambaşka bir paylaşım bu) Nasihatler 61 cevap
- 1000 Senelik Sevap Kazandıran Dua Dua Listesi 9 cevap
- KARI-KOCAYA CENNETİ KAZANDIRAN ANLAYIŞ NEDİR? İslam'da Aile Hayatı 87 cevap
- Bire Bin Kazandıran Hazine: Teravih Namazı(bu yazıyı kaçırmayın):D Namaz 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.