İnsanı tanımak zor

2.327 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. "Niye olmasın, belki bunun da içinden cin çıkar" deyip ovalamış lambayı, gerçekten de koca bir cin çıkmış lambadan. Adam çok şaşırmış, cin baslamış konuşmaya "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs..." "Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkın var!" Adam oturmuş ve bir süre düşünmüş ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok kötü tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gülmüş ve "Bu imkansiz. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün Hayır, başka bir dilek düşün" demiş Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda" Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Kendime dost seçiyorum, çok bağlanıyorum, selamı kesiyor. Birini çok seviyorum beni severken sevmez oluyor. Birine güveniyorum önce o
aldatıyor. Birine dostluk elimi uzatıyorum, beni düşman sanıyor. kime meramımı anlatsam beni ya anlamıyor ya da yanlış anlıyor. Bana insanları tanımanın yolunu öğret."

Cin: "Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?" diye yanıt vermiş adama.
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

RE: İnsanı tanımak zor

Allah razı olsun kardeşim

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

Allah (c.c.) razı olsun. güzeldi.. :)B)
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

baltefsiri yazdı:
Adamın biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumların içinden çıkarmış. "Niye olmasın, belki bunun da içinden cin çıkar" deyip ovalamış lambayı, gerçekten de koca bir cin çıkmış lambadan. Adam çok şaşırmış, cin baslamış konuşmaya "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs..." "Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım bu yüzden 3 dileği unut. Sadece 1 dilek hakkın var!" Adam oturmuş ve bir süre düşünmüş ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok kötü tutar.Benim için Hawaii'ye bir köprü yap böylece arabayla oraya gidebileyim" demis. Cin gülmüş ve "Bu imkansiz. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün Hayır, başka bir dilek düşün" demiş Adam tamam demiş ve gerçekten güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda" Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Kendime dost seçiyorum, çok bağlanıyorum, selamı kesiyor. Birini çok seviyorum beni severken sevmez oluyor. Birine güveniyorum önce o
aldatıyor. Birine dostluk elimi uzatıyorum, beni düşman sanıyor. kime meramımı anlatsam beni ya anlamıyor ya da yanlış anlıyor. Bana insanları tanımanın yolunu öğret."

COK GUZEL BIR SORU: INSANLARI TANIMANIN YOLUNU OGRET!
afra

afra

Aktif Üye · 50 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZELDİ :):):)
mkdds

mkdds

Yeni Üye · 4 mesaj

haklı qerçekten insanları anlamak zor emeqine saqlık Allah razı olsun...
takan

takan

Mübarek Üye · 1.377 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
marziye

marziye

Kıdemli Üye · 215 mesaj

:p:p çok güzeldi.emeğine sağlık.gerçektende insanları tanımak anlamak çok zor.
RABBİM yar ve yardımcımız olsun
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

mustafa_xtar yazdı:
Allah razı olsun kardeşim

AMİN.. ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM... A.E.O
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

marziye yazdı:
:p:p çok güzeldi.emeğine sağlık.gerçektende insanları tanımak anlamak çok zor.
RABBİM yar ve yardımcımız olsun

AMİN AMİN AMİN... ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.....
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

takan yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

AMİN... ALLAH(C.C) SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM....A.E.O...
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

afra yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZELDİ :):):)

AMİN AMİN ... ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...:(:(:(
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

mkdds yazdı:
haklı qerçekten insanları anlamak zor emeqine saqlık Allah razı olsun...

EVET GERÇEKTENDE İNSANLARI ANLAMAK VE ÇÖZMEK ÇOK ZOR. ALLAH RAZI OLSUN...A.E.O.
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

zerrin yazdı:
Allah (c.c.) razı olsun. güzeldi.. :)B)

AMİN.. ALLAH(C.C) SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM...A.E.O.
baltefsiri

baltefsiri

Mübarek Üye · 619 mesaj

zarife_76 yazdı:
baltefsiri yazdı:

COK GUZEL BIR SORU: INSANLARI TANIMANIN YOLUNU OGRET!

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ.... A.E.O...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.