Kafirler İnşaallah imana gelir.İşte Rabbimiz nasıl da gökyüzüne imzasını atıyor değil mi?.Demek istiyor ki, "eyy insanlar!. Beni sakın unutmayın ben sizi her zaman gözetliyorum" demek istiyor.
Kabe de Gökyüzünde Görünen Arapça "Allah" Yazısı
1.672 görüntülenme · 2 yanıt
Kafirler İnşaallah imana gelir.İşte Rabbimiz nasıl da gökyüzüne imzasını atıyor değil mi?.Demek istiyor ki, "eyy insanlar!. Beni sakın unutmayın ben sizi her zaman gözetliyorum" demek istiyor.
HÜDAVENDİGAR, post: 1548711, member: 88924
yorumunuzu kaldırmanızı şiddetle öneririm !!!!!
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ecthelion, post: 1548771, member: 66278yorumunuzu kaldırmanızı şiddetle öneririm !!!!!
Niye kaldıracakmışım?.Sorun ne ki?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/87260-kabe-de-gokyuzunde-gorunen-arapca-allah-yazisi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Arapça Türkçe ve Arapça Arapça Sözlük [ DEV SÖZLÜK ] Arapça Dili 7 cevap
- Gökyüzünde Muhteşem An! Resimler 20 cevap
- Gökyüzünde Bir çift Göz Belirdi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Kur'anı Arapça Okumasını Bilmiyorsanız.. Kur'anı Arapça Okumasını Bilmiyorsanız.. Kuran-ı Kerim 6 cevap
- Erkekler, "MUTSUZ GÖRÜNEN KADIN"dan Uzaklaşır! İslam'da Aile Hayatı 24 cevap
- GERÇEK ÖLÜM VE GÖRÜNEN ÖLÜM Ahiret ve Kıyamet 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.