Osman SoyluOsman soylu hocamızın çok sevdiği site üyesi kardeşlerimiz Hepinizi selamların en güzeli ile selamlıyoruz.Esselamun Aleykum.
Dergahımıza İbrahim hocamızın dinmeyen acısından sonra yine büyük bir ateş düştü.
Son günlerde aşırı bir yorgunluktan şikayetçi olan Kuran dostu kuran hizmetkarı osman soylu hocamız
24.09.2013 gecesi saat 03 de Okumakta olduğu Rahman suresine başını koyarak ani bir kalp krizi sonucu 38 yaşında Rabbimizin gel emrine icabet ederek Rahmete yürümüştür.25.09.2012 günü öğlen namazını takiben çok sevdiği hocasının ayak ucuna defnedilmiştir.Acımız ve şaşkınlığımız çok büyüktür.Ben hafız mustafa İslam hocamızın isteği üzerine size bu acı kayıbı bildirmekle görevlendirildim.Osman hocamıza lütfen hakkınızı helal ediniz.
Saygılarımızla.
Allah razı olsun...
Ah .. Halil ibrahim
Ah ..Osman soylu...
ah okuyamadıgım sahabi isimleri gibi ... ey güzel insanlar ...ey cennetin güzelleri ...
selam olsun ...Muhammed sallallahu aleyhi vessellem ümmeti ...ne güzeldir sunulan kevser hürmeti açılın gelmiş sevenleri
Ne o dost bir duayı çokmu gördün ? ah kalem yazmaz , ah dil lal oldu konuşmaz
Ya Rab dayanma gücü ver, (Rabbim c.c umdugundan fazlasıyle karşılaştırsın seni )
adet oldu ey Yasin , karşıla sevdiklerimizi...
hergün yasin okuyup kardeşlerime dua ediyorum ...ey can ! dayanamıyorum
Rabbim c.c sizlere sabrını versin, bizler görmeden sevdik ..( Ya senin adın ! Mustafa ah ah .. binlerce hancer bana)
Ya Rab! hamd olsun sana göster diyordum , gösterdin lakin aldın hep yanına
Rabbim c.c mertebelerini artırsın ...
Rabbim sizleri korusun , tüm kötülüklerden, nazardan , kem gözlerden ...
Hak nedemek can ? hakkımız yok , zahmet verdik