_ZÜMRA_, post: 1547046, member: 109263canımıniçi sağolasın amin amin amin hayırlı günler sana da mesajını hayal meyal görmüşüm sanki Osman hocamızın kaybı bu kadar değerli bir insanın kaybı çok üzücü gerçekten çok iyi bir insandı çünkü.
canım napayım alışmaya çalışıyorum iş karışık acele etme yavaş yavaş diyorlar. hafta sonu eve gittim eren ateşlendi farenjit bronşit başlangıcı Allahtan iki gün ilaçlarını kendim içirdim. biraz iyileşti öyle geldim. sen nasılsın ailen nasıl? havalarda soğudu boğaz ağrısı falan olabilir önceden zencefilli bal falan yemek lazım aslında.
Evet Zümra'm ya, Osman hocamızın vefatı hepimizi çok üzdü. Aniden de olunca inanamadım. Çok saygıdeğer, beyefendi biriydi. Bizler ondan çok memnun kaldık, Rabbim de en güzel şekilde onu memnun eder inşALLAH. İnanıyorum ki, orda çok mutlu ve huzurludur.
Eren'in hasta olmasına üzüldüm. Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşaALLAH. Hiç hastalanmasın Eren'imiz.
İşi hemen öğrenemezsin tabi ki, zaman ister, yavaş yavaş uyum sağlarsın hiç merak etme. Allahın izniyle her şeyin üstesinden gelirsin. Rabbim kolaylıklar versin. İyi insanlarla karşılaştırsın inşaALLAH. Her şeyden önce sağlık geliyor. Kendine çok iyi bak. Rabbim sağlık, afiyet versin.
Ben de işimle uğraşıyorum, iyiyim. Evdekiler de iyiler şükürler olsun.
Sana kolay gelsin, başarılar dilerim.
Hayırlı, sağlıklı, bol bereketli ve güzelliklerle dolu günler olsun inşaALLAH.