ÜZERİNE AYET YAZILI RESİMLER
7.097 görüntülenme · 10 yanıt
RE: ÜZERİNE AYET YAZILI RESİMLER
S.A. MÜBAREK KARDEŞİM
KARDEŞ DAHA ÖNCE RESİM GÖNDEREBİLİYORDUM, AMA ŞİMDİ GİTTİ DİYOR AMA GÖNDERMİYOR.
ŞU İŞE Bİ EL ATSAN YA, İNAN ÇOK SEVAP KAZANIRSIN.
ALLAH RAZI OLSUN.
K.S.E.O.
S.A. MÜBAREK KARDEŞİM
KARDEŞ DAHA ÖNCE RESİM GÖNDEREBİLİYORDUM, AMA ŞİMDİ GİTTİ DİYOR AMA GÖNDERMİYOR.
ŞU İŞE Bİ EL ATSAN YA, İNAN ÇOK SEVAP KAZANIRSIN.
ALLAH RAZI OLSUN.
K.S.E.O.
RE: ÜZERİNE AYET YAZILI RESİMLER
Allah sizlerdende razı olsun arkadaşlar.Bende sizin gibi resim ekliyemiyordum bu siteden bi arkadaş sayesinde öğrendim.
www.imageshack.us bu siteye girin gözattan istediğiniz resmi seçin ve " host it" ebasın.Çıkan linklerden karşısında" direct link to image" yazanı kesip, burda iki img in arasına yapıştırın.Hepsi bu kadar...

Allah sizlerdende razı olsun arkadaşlar.Bende sizin gibi resim ekliyemiyordum bu siteden bi arkadaş sayesinde öğrendim.
www.imageshack.us bu siteye girin gözattan istediğiniz resmi seçin ve " host it" ebasın.Çıkan linklerden karşısında" direct link to image" yazanı kesip, burda iki img in arasına yapıştırın.Hepsi bu kadar...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8695-uzerine-ayet-yazili-resimler · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Üzerine Ayet-i Kerimeler yazılı resimler Dini Hikayeler 4 cevap
- ALLAH (c.c) yazılı resimler isteyen ekleyebilir Resimler 10 cevap
- Ayet,Dua yazılı kağıtları ne yapmalıyız? Genel Konular 2 cevap
- Kayıp Ayet (böyle bir ayet varmı) Görüş- Öneri- İstek 10 cevap
- Said Nursi Hz.'nin defterin de yazılı 33 Hadis-i Şerif Hadis-i Şerif 4 cevap
- Allah nelere kadir...bu çocuk regaib kandilinde başında kelime-itevhid yazılı doğdu Dini sohbet 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.